lördag 1 december 2007

"Like hell he is!"

Behöver jag säga något om gårdagens SGA? Nej, det var hemskt bara. Jag har ju vetat i typ ett halvårs tid att det skulle hända, så efter ungefär tio minuter insåg jag att "JAG KLARAR INTE DET HÄR" och ringde Trams och skrek i telefonen (hennes TV blir nämligen knäpp om man SMSar). Jag misstänker att jag inte made much sense i början ("Carson är en skottsk Chandler!", "han var helt sjukt het!!", "jag fattar inte varför han spelar golf när han skulle vara sjukt het som fotbollsspelare!!!"), men lyckligtvis är ju Trams sån att hon förstår mig, så jag tror mitt budskap gick fram.

Sen grät vi floder, och konstaterade att det här var det värsta som hänt sen Fred (och diskuterade lite smått saker som bara är en slump och aldrig kommer hända), och bestämde oss för att skaffa baby turtles när vi bor i Norge. Det var nog den bästa idén på länge. Efter det fortsatte vi prata i två och en halv timme till, och jag kom på efteråt att jag borde spelat in delarna när vi analyserade MAT-gänget, för om jag hade skrivit ner våra slutsatser och skickat in det till min lärare hade jag fått solklart MVG i svenska för vi var helt sjukt djupa! Nu gjorde jag inte det, så jag får nöja mig med att säga att det var en sjukt djup diskussion.

Nu borde jag skriva över julkalendern på datorn (hmm, separat inlägg om den sen), skriva skolarbete... fast jag tror faktiskt jag ska motivera mig själv med ett avsnitt av Desperate Housewives först. Det tycker jag att jag har förtjänat (???).

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: