tisdag 4 december 2007

"Hej! Är tidningen bra idag?"

Efter att ha natt-MSNat lite med Macca och diskuterade tidningskillen (Macca igår via SMS: "oj. nu kom tidningen igen. varför är jag alltid vaken vid den här tiden? jag skulle kunna bli kompis med han som levererar den.") samt olika teorier för att närma sig honom (hon vet liksom vilken tid han kommer: "....ÅH! han kommer ju om en halvtimme förresten.").

Nu övertalade jag iaf henne att sätta ut en lapp (se rubriken) på dörren för att se om han skulle svara (hon la till en penna XD). Och nu kom han! Steg hördes, och uppenbarligen tog det ett tag innan de dog bort. Ett inbillat prasslande hördes också, och väntar vi bara lite till så ska vi få veta om han svarade inte.

Macca är (just när jag skriver detta) på väg för att hämta in lappen igen. Efter det här ska jag sova. Det var ganska värt lite sömn för bara den här delen, jag håller på att garva ihjäl mig i min stol. Lämna lappar åt tidningkillen? Borde man skaffa sig ett liv, eller? Förresten, svara inte.

Oh, nu skriver Macca igen! "DET STÅR "yes" PÅ PAPPRET!! XDXDXDXDXD". HAHAHAHHAHAHA, jag dör. X''D Fy faaan vilken rolig tidningskille. X''D

That's enough of that late-night shit.

Inga kommentarer: