fredag 7 december 2007

Jag har fått min awesomeness från Angelina Aftonstjärna

Fatta hur awesome jag är! I mitt sökande efter magnesium (till projektarbete, så SÄPO kan chilla om de läser här) har jag tänkt igenom alla ställen där jag kan få tag på det, och insett att närmsta stället där de garanterat har fanskapet... är på Skolhagen, min gamla skola. Problemet är väl bara det att om mina lärare där minns mig så har de nog inget vidare bra intryck, förutom ett fåtal. Och de är inte NO-lärare.

Med ett undantag: min gamla matte-lärare. Hon är den som när jag berättade vad jag skulle gå för gymnasium blev jättebesviken över att jag gav upp NO och matte och sa att hon verkligen kunde tänka sig mig som någon sorts naturvetare. Jag kommer ihåg det ganska bra eftersom hon hade helt rätt, och har tänkt gå och säga det till henne någon dag enda sen jag bytte linje.

Idag fick jag chansen. Kom plötsligt ihåg att jag skulle hämta mina skor efter att de klackats om, men kunde inte betala utan fick gå för att ta ut pengar. Vid bankomaten stöter jag av misstag på henne, något som inte hänt någonsin innan. Kosmiskt? Verkligen.

Så jag sa helt enkelt bara att hon hade haft rätt om mig eftersom något bättre tillfälle knappast skulle fås, och hon blev överlycklig över det, och så stod vi och pratade ett tag om det. Sen lät jag helt enkelt bara undslippa att jag behövde få tag på magnesium och visste att det fanns på Skolhagen, och kunde jag kanske få lite?

Yes, det kunde jag. Hon sa att det bara var att titta förbi någon dag, hon hade visste fått sitt eget klassrum nu och var överlycklig, och så skulle jag få det. Sen gick jag hem och dansade runt i köket och sjöng om min awesomeness. Äger.

Nu ska jag se första avsnittet av DH säsong 2 och sen ska jag eventuellt till Jesus Fan Club om huvudvärken släppt.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: