onsdag 12 december 2007

Gud är ond och jag har bevis

Egentligen från Feffos forum, men kan ju posta här med för det säger allt om min dag.

Folk säger ofta att "om Gud är så god varför finns då ondska?", och tja, många gillar då att påpeka att Gud är nog inte god för då skulle det inte finnas krig. BULLSHIT, säger jag. Vi människor är idioter med fri vilja som inte kan annat än förstöra, DÄRFÖR finns krig.

Men Gud är god? HAH, my ass. Jag har bevis för att Gud är ondskan personifierad.

Mens. Ja, jag vet, det är klassiskt, blabla. Mens skulle kunna vara ett sorts konstruktionsfel, för det kan knappast vara meningen att man ska blöda i fem dagar utan att dö regelbundet i den bättre delen av ens liv? Nej, knappast. Så just den biten kanske var ett ärligt misstag, vad vet jag? Om det är straff för att nån dum brud lurade i en kille att palla äpplen så tycker jag att vi kvinnor lidit nog, vad jag hört ska en graviditet inte vara någon dans på rosor direkt. Så vi kan alltså säga så, det är ett ärligt fel från Guds sida, mensen alltså.

Under den tiden blir många kvinnor griniga, hatiska, trötta och har dessutom fysiskt ont på ett eller annat sätt. Om jag en vanlig dag är på dåligt humör eller har ont eller blöder vill jag lägga mig ner någonstans, självömka lite, och kanske mysa med choklad av något slag, som uppmuntring. Om jag en vanlig dag är trött vill jag dricka kaffe eller cola eller vad som helst med koffein i. Det är ganska naturligt, eller hur? T o m en kille borde kunna förstå det.

Vilka är då de tre saker man bör undvika när man har mensvärk eftersom det förvärrar den?

Varm choklad, Coca Cola, och kaffe.

Jag menar, visst, det kanske var ett ärligt misstag när han skapade det... men DÄR har vi det ULTIMATA beviset på att han senare tänkte till ordentligt och gjorde ALLT för att jäklas med oss! Kom igen, inte ens om Darth Vader, Kejsaren, Sauron, Torak OCH Voldemort gick ihop skulle de kunna komma på något så UTSTUDERAT ondskefullt att plåga folk med!

Jag tror jag sagt allt.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: