tisdag 31 maj 2016

Money money money

Alltså förra månaden var det rätt tight med pengar så jag gjorde en tokseriös budget på allt jag ville köpa och lyckades hålla den utan problem. Visst, det blev inte falafel varje vecka (undrar om de saknar mig på falafelstället?), men jag kunde göra allt annat jag ville, inklusive en spontanresa till IKEA (då jag köpte en kottepalm och ett doftljus, för jag har ett problem).

Den här månaden är det också tight om man pengar, så jag tänkte att jag skulle göra samma sak ... och det har gått skitdåligt. Vi är inte ens en vecka in i månaden och jag har ingen aning om hur mycket pengar jag lagt ut. Eller på vad. Fan vad gött. Eller ikke.

Obviously vänder jag mig till Google för att hitta svaret på alla mina frågor ...


Google alltså ... svar på allt.

Man kan iaf hoppas på att få tillbaka på skatten från nästa vecka!!! Det kommer sitta jävligt fint om jag får det. Får nästan 19k tillbaka, så det ska väl lösa alla mina ekonomiska problem, hoppas jag. Sen vill jag iofs lägga undan nästan 10 av det, köpa en ny dator, nya löpskor ... mjo, som vanligt har man väl gjort av med pengarna innan man ens fått dem. Egentligen behöver jag ny telefon också, men fanskapet går ju loss på lika mycket som en ny dator såattehh det får vänta. Ett tag.

När är det min tur att vinna på lotto och bli skitrik?


True story.

Inga kommentarer: