söndag 22 mars 2009

Wollie bollie!

Är det någon mer som märkt att jag nästan aldrig bloggar på helgerna? Jag vet inte varför, men det känns som att så fort jag sätter mig vid datorn på en fredag eller lördag så går det inte att sammanfatta vad jag egentligen tänkt säga, så jag väntar alltid till söndag. Jävla söndag alltså. Det enda bra med söndagar är att gymma, och idag var det helt förstört för mig för jag vrickade foten igår (det var inte mitt fel! Jag hade bara inte haft på mig stilettiga klackar sen oktober och mina actionhopp var inte helt perfekt timade!) så idag har varit en värdelös söndag. Förutom att jag sett massa Gilmore Girls, vilket är nice. Men nu tog boxen slut (jag har aldrig sett en DVD-box såhär fort tror jag), så nu ser jag MacGyver istället.

Men annars har det här varit en helg i Kenny Starfighters tecken. I fredags hade vi maraton och såg hela serien, och den är ju lika bra varje gång man ser den så det var nice. Vi ska gå som galaxhjältar på sci-fi-mässan i höst, känns som ett lagomt bra och seriöst projekt. Vem vill inte ha en hairminator liksom? I know I do.

Sen igår var vi och såg filmen, som var så hysteriskt bra. Visst att en hel del grejer är fett off i jämförelse med TV-serien, men den var ändå sjukt rolig. Kenny var Kenny liksom, vad mer begär man? Fast det var ett jäkla tjat om glass i den, så nu är jag rätt sugen på det. Retroaktivt glassug. Fascinating. Anyway, min mobil är nu laddad med Kenny-grejer, typ temat från TV-serien (som inte ens SVT vet var det kommer ifrån längre) som ringsignal, och såklart Kenny som säger "Wollie-bollie" som SMS-signal (går att ladda ner på http://www.kennybegins.com/ - kul, va!? :D). En Kenny-helg alltså.

Eller är det blonda hockeyfrillor som är helgens tema? Jag menar med tanke på att MacGyver och Kenny är de enda som klarar av att se bra ut i denna något bisarra frisyr, måste det ju finnas något djupt samband här. Eller?

That's enough of that shit.

By the way... varför får man bara upp massa bilder från min blogg om man bildgooglar på "Galaxhjälte"?

Inga kommentarer: