söndag 29 mars 2009

Högskoleprovet idag

Det här inlägget tillägnas mina älskade lila stövlar som nu har dött och imorgon ska raka vägen ner i soptunnan. Det känns hemskt. Det är mina favoritvinterstövlar (förutom mina grå då, de är mina absoluta älsklingar), som räddat mig många gånger när jag stod på Londons gator och ville ha lite klackar men inte för höga. Och nu har dragkedjan försatt mig i en rad pinsamma situationer hemma hos Martin så nu är det dags att slänga dem. Jag lider faktiskt. :(

Högskoleprovet idag alltså. Det gick ganska bra, Martin och jag räknade ihop våra poäng sen när vi var hemma hos honom och såg på tecknade Sagan om Ringen med Drean och med förra årets poängsystem fick vi båda 1,6. Det blir väl antagligen inte det, men det känns sjukt nice i alla fall.

Sen såg vi som sagt teckande LotR. Jag var den som sett den senast i sällskapet, och det var väl en sådär sex år sen sist, så det var kul. Den är mysig liksom. Dessutom har Anthony Daniels rösten till Legolas (vilket vi inte fattade förrän jag såg namnet i eftertexterna) och John Hurt rösten till Aragorn, vilket är aningen underhållande. Dessutom är den filmad och sedan tecknad över vilket gör den sjukt nice att titta på. Och jag älskar framsidan.

That's en0ugh of that shit.

Inga kommentarer: