måndag 9 mars 2009

Appaloosa

Just chillin' as the bad guy I am.Just det, jag och Zackrid såg Appaloosa igår, filmen jag velat se i ett halvår men aldrig riktigt fått chansen att se (först går den bara på onsdagar, sen går den inte alls, sen ska den komma till Sverige, men det gör den inte) förrän Z helt sonika gav den till mig i födelsedagspresent. Z är en bra man.

Den var inte fantastisk, men helt okej i alla fall. Viggo Mortensens karaktäkr var skitrolig (både jag och Zackrid vart lite kära i honom), och så satt vi under hela filmen och pratade om den som att det var oss den handlade om. Vi tänkte spela in den med oss själva i huvudrollerna och det skulle då vara en snapswestern kallad "Täby". Oohh.

Förutom det faktum att det var väldigt uppenbart att den var baserad på en bok, så var det mest remarkabla med den här filmen det faktum att den var bra... tills den tog slut. För istället för ett outro a'la Sergio Leone med credits mot någon ful rödbrun bakgrund så drog låten "Scare easy" igång istället, till ett visserligen snyggt montage av hattar, MEN ÄNDÅ. Det ska inte vara några jäkla låtar i slutet på en western, ÄVEN om det bara rör sig om creditsen. Vi blev sjukt upprörda!

Så, det här alltså den första filmen ever som är bra, tills den tar slut. I think.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: