onsdag 11 mars 2009

Body and mind

Åh, jag hade en så dålig dag idag. Snön, som ni kanske förstod av mitt tidigare inlägg, hade mycket med det att göra, samt att jag inte sovit så mycket de senaste dagarna, inte käkar min p-piller som jag ska (två dagar den här veckan har jag glömt att ta dem och kommit på det nästa dag: det har hänt en gång tidigare under det senaste året), och - som vanligt - en inte så lyckad körlektion (som såklart slutade med att jag missade tåget med tio sekunder och fick vänta i en halvtimme). Inte blev det bättre när jag kom hem och skulle se dagens avsnitt av Gilmore Girls som jag tankat (som jag skulle missa när det gick på TV), och insåg att jag laddat ner GÅRDAGENS avsnitt. Oj, vvad jag var arg då.

Men så fick jag ett vykort från min favoritbutik The Body Shop som gav mig 100 kronor att handla för där för att jag fyllt år. Happy! Jag älskar The Body Shop. Jag blir alltid glad när jag har en anledning (eller pengar) att köpa grejer där. Mycket dyrare här än i London då, så jag fick lägga till pengar själv för att ha råd med en ny ögonskugga (i London kostade en sån 8 pund, nu 124 kronor, så det är lite dyrare) men den var asfin, och efter min dag behövde jag det och en fika på Mineur med hela vårt lilla nördgäng. Nice.

Vad ska man göra nu då? Läser körkortsteori, BORING. Hatar att läsa om hur alkohol påverkar en. Jag vet att jag är en minoritet som är nykterist, men det är ändå så segt att läsa på, för även om jag drack alkohol skulle jag ju aldrig köra full. Jag längtar tills jag haft mitt teoriprov på fredag!

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Zackrisson sa...

Får jag vara med och fika med nördpolarna någon gång? (A)

Ell sa...

Haha, jaaaa, det tycker jag du borde få!