söndag 13 januari 2008

That's the measure of a man


Åh, jag älskar Rocky-filmerna! Måste erkänna att femman inte är i närheten av lika bra som de första fyra, men ändå. Jag hoppas Acksäll har sjätte filmen för jag vill verkligen se den, och sexan ska ju inte visa den för att "den sög ju faktiskt" (bah!). Fast jag är rätt säker på det, det är ju brorsans favoritfilmer (han har en Rocky-affisch på sitt rum, och han har inte många affischer!).

Idag har jag spelat The Sims 2 typ hela dagen, och gjort skolarbete. Egentligen ska jag läsa 16 erotiska noveller till littveten, men jag pallar inte. Jag ska spela mer The Sims innan jag går och lägger mig. Det är skitkul, fast min familj (bestånde av farfar Humlesnurr, pappa Jack O'Neill och döttrarna Marielle, Angelina och Travina) är asfattig och hade inget golv tills förra omgången (det har gått typ två veckor i spelet). Så går det när man inte fuskar!

Jag älskar mig själv också, för jag tipsade tjejen som gjorde Indy-videon för två avsnitt sen om Dr Jones av Aqua, så om jag har tur får jag äntligen se en Indy-video till den låten. HAH, jag är så lycklig.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: