måndag 21 januari 2008

Det är inte bara Angel som missförstår mig*, märker jag

När det kommer till skolarbete har jag plötsligt börjat se ett mönster: uppgifter som verkar jättesvåra och helt omöjliga är oftast löjligt mycket lättare än vad man tror. Eller så är det bara jag som är ovanligt bra, jag är faktiskt osäker. Mina mystiska MVGn i religion och filosofi är ju det som lett till insikten, vilket kan betyda att det är jag som är bra. Och nej, jag menar inte det här som någon sorts skryt eller så, det är bara det att jag lyckades skriva en två sidor tenta på typ ingen tid alls nyss, och uppgiften var fullkomligt jättevärdelös och jag trodde det skulle ta mig veckor att göra den. Det var trevligt att det inte blev så.

Annars har jag mycket att göra i veckan, fast på ett bra sätt. Det enda dåliga är min enorma brist på pengar, annars har jag inte jättemycket skolarbete att ta igen/göra, och det är faktiskt ganska skönt. I alla fall efter att ha plågat sig själv med alla de där porrnovellerna hela förra veckan. Som inte var särskilt porriga. Anyhow.

En mystisk brud från Helgon fick för sig att jag tänder på äldre män förut idag. Och visst har väl alla fattat att jag har en viss dragning åt det hållet, men låt mig för den sakens skull poängtera: det gäller bara kändisar. Jag är inte alls attraherad av eller intresserad av "äldre män" på riktigt. Jag tänker inte prova på det "med ett mer lustfyllt resultat", och jag tycker under inga omständigheter att det är okej att ha sex med tolvåringar (jag vill inte berätta för mycket om MSN-konversationen med henne, men den var jävligt obehaglig). Bara för att jag vill ha sex med Harrison Ford betyder det inte att jag vill att han ska vilja ha sex med mig. Jag skulle snarare bli väldigt besviken om det visade sig vara så.

Jag vet inte om någon blev mer klok av det där, men så är det i alla fall. Jag är inte lika arg som igår, men än så länge har ingenting löst sig. Vi får väl se hur det blir med den saken.

That's enough of that shit.

* Jag tror enbart Trams fattar rubriken

1 kommentar:

Trams sa...

Mitt knä gör jätteont och har gjort det i flera dar! >_<

Jag är glad att det går bra för dig med svåra uppgifter. Jag klarar inte ens enkla uppgifter. :/

Jag lider med dig som var tvungen att göra uppgiften med porrnovellerna och vad är vitsen med dem om de inte är porriga? Bevisar att det enda man ska läsa är slash fanfics. De är porriga och innehåller bögar.

Den skumme tjejen verkade helt sjuk. Jobbigt att behöva stå ut med galningar. >_<