lördag 12 december 2009

Sneakers!

Så, alla som någonsin träffat mig vet att jag älskar högklackat. I do. På sommaren blir jag tokig om jag går i ballerina för länge (det gällde även när jag jobbade på The Phone House och stod upp HELA dagarna, jag tog på mig klackar ändå efter en månad). Men numera är sneakers så fucking snyggt jag överväger att byta stil helt och bli en sneakerstjej.

Sen läste jag på twitter att Adidas gör en Star Wars-kollektion för 2010. Ja, sneakers baserade på Star Wars! Och de är såååå snygga! De är diskreta nog för att ingen som inte är nörd ska känna igen dem, men ändå såå nördiga och såå snygga. Just check these out:

Jag gillar de här. De är egentligen helt vanliga vita sneakers, men när man tänker på sammanhanget... awesome liksom. Jag gillar inte vita sneakers, men de här skulle kunna vara ett undantag.

Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar dem, eller...

...dem bättre. Jag tycker nog motivet på de här är snyggare, men jag gillar höga sneakers bättre än låga, så det lutar åt de första. Hur som helst, såååå snygga.

Det första jag tänkte när jag tittade närmare på de här var "Dreaner". Osäker på varför. Men snygga som fan är de i alla fall, båda modellen, och färgerna. Men skor som det står "Stormtrooper" på? Lite skeptisk.

De här kan dock vara det snyggaste jag sett EVER!!! Om jag inte kan köpa dem när de officiellt släpps då kommer jag allvarligt talat gråta. De är sååå jävla snygga. Jag älskar allt med dem, jag älskar modellen, jag älskar färgkombination, jag älskar att de är baserade på rebellerna... I want them!!!

Jag tror helt ärligt att den som inte hittar minst ett par av dem (här kan ni se resten av kollektionen) som de gillar inte är min kompis längre. :P

True story.

12 kommentarer:

Trams sa...

JAG ÄLSKAR DEM!!! I NEED THEM!!!
WHEN CAN I START SPENDING MONEY ON THEM!!!! I THINK I NEED ONE OF EACH!!! JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG FÖR VILKA JAG VILL HA MEST!!!

elin sa...

Alltså seriöst rebellsneakerserna är typ det bästa jag har sett i skoväg. Min nya dröm är att du ska köpa dem och att jag ska gå bredvid dig och sola mig i dess glans!!!!1

Trams sa...

Okej, efter att ha tänkt igenom det här vill jag ha sneakers med the death star och rebellsneakers... Och de andra som jag inte nämnde också.

Ell sa...

Trams: JAG VILL OCKSÅ HA ALLA!!! XD Jag tror jag ska köpa åtminstone två par, beroende på vad de kostar... man KAN inte välja bara ett!!!!!!!

Mmmm, Deathstarmotivet är såååååå snyggt!!! Gud, det här kommer krävas en hel del tänkande...

Elin: HAHAHA, det ska jag göra! Du ska få sola dig i deras glans för evigt! :D

hanna sa...

åååh jag ska haaaa. jag gillade nr 2 och de sista men nu ska jag kolla länken med flera heheheheheh jaaa :D

hanna sa...

jag gillade dem med millenium falcon också. de såg så shiny ut!

Ell sa...

What's not to love med de sista? :D

Mmm, ja, de är rätt nice. :D

Ch sa...

alltså ååååååååååh, de sista! Först tänkte jag "OMG. NICE." och sen blev jag fundersam över färgerna. Sen kom jag på att de verkligen var assnygga.

Dreaner sa...

Skulle inte ha något emot varken Stormtrooper-sneakers eller AT-AT sneakers som jag tyckte var sjukt nice.

Men jag har bara en fråga: BOBA FETT? :(

Ell sa...

Ch: Jag är kär i dem. Jag har aldrig trott att jag skulle gilla orangea skor, but I do!

Dreaner: Ja, det verkar bara vara vi som gillar AT-ATsarna! :O Men stormtroopers skulle passa dig. :P

Ja, det är en bra fråga! Hans skor skulle ha potential!

Moonpaw/Amanda sa...

Ell, checka in det här;
http://blog.collegehumor.com/article:1794889

tänkte på dig när jag såg det... :p

Ell sa...

HAHAHA, jaa, jag älskar den där!!! X'D