tisdag 29 december 2009

Presenter till en själv är de bästa presenterna

Återigen tänker jag tipsa om något Meg Cabot skrivit, fast istället för att ge bort en prenumeration till någon annan kan man ge det som en sen julklapp till sig själv! Inspirerad av det inlägget har jag nämligen gett mig själv en tillsvidare-prenumeration på Empire från Press Stop. Skitbra, med tanke på att man betalar per nummer, och bara betalar tio kronor mer än i butik (och nej, jag är inte sponsrad, jag tyckte bara det var en så bra idé!).

Idag var jag och Elin i Norrtälje och fikade med Cykel och Koppp. Vilket var väldigt nice, och Norrtälje var trevligt. Lite smågulligt sådär. Caféet vi satt på var för övrigt asnice, de hade en egen meny för deras olika sorters varm choklad (och tog ingenting extra när jag ville kombinera grädde och marshmallows!). Vilket känns som ett trevligt alternativ till alla avancerade Stockholmska kaffemenyer.

För övrigt var det kallt ute idag. Och jag hade nya skor utan några som helst räfflor på undersidan, med jättehög klack, och igår var det slask, så ni kan ju gissa vem som sett ut som Bambi på hal is hela dagen. JAG. Men jag är hemma och nu mår mina fötter och jag bra igen, så det var nice. Men jag ska nog tänka mig för innan jag ger mig ut i de stövlarna igen (trots att de var snygga och varma!).

True story.

Inga kommentarer: