måndag 21 december 2009

Psykologfail

Nu ser jag en konstigt dokumentär om USAs farligaste brottslingar (och det är USA, de är farliga!) som man kastat in på någon anstalt i Alaska och slängt bort nyckeln till. Det går på femman, så jag borde kanske stänga av och lägga mig, men vore ju rationellt och det vill man ju inte vara.

Anyway, en grabb är aningen rubbad. Jag missade vad han satt inne för, men han hade i alla fall strypt sin cellmate sen eftersom hans cellmate satt inne för att ha dödat sin mamma. Grabben ifråga tycker alltså, för att citera en av de som jobbar där, "att han har rätt att göra vad som helst mot vem som helst". Och det är förstås inte helt förvånande, han sitter inne i ett fängelse för de farligaste brottslingarna liksom, klart han är ett psycho.

Vad säger fängelsepsykologen? "Det här är en person som dödar för att han inte tycker att man ska döda sin mamma, och det tycker jag är detsamma som att han är beredd att offra sitt liv för sin mamma." OCH DET ÄR PSYKOLOGEN!!! Brottslingen själv säger att han aldrig borde släppas ut och sitter där han hör hemma.

Jag vet att det är USA, men något är fel om den farligaste brottslingen på det farligaste fängelset har mer insikt än vad psykologen har. I'm just saying.

True story.

2 kommentarer:

hanna sa...

hahahahaha alltsåååå det låter ju värsta harley quinnigt ja, typ som att den är kär i fången.

just saying.

Ell sa...

Jag tänkte faktiskt på henne när jag tittade. XP