tisdag 1 december 2009

En sån där vecka

Jag har en sån där jobbig vecka nu känner jag. En sån där som alltid inträffat när man spenderat massa tid hemma och plötsligt måste ut i världen igen. Allt blir jobbigt, och man orkar knappt gå upp på morgonen (något som inte blir bättre av att jag, min idiot, stannade uppe till halv fyra och läste Hans majestäts drake bara för att den var så svår att lägga ifrån sig).

Det jag hatar mest med såna veckor är att det går inte att göra något kul med dem. Man kan inte planera in något skojsigt och så är allt plötsligt bra, utan det enda som hjälper är att leva igenom veckan och se att det är inte så farligt med det riktiga livet ändå. Det riktiga livet är bra. Och så vidare.

Fast just nu känns det inte så. Vilket säkert har mycket att göra med bristen på sömn. Jag ska nog gå och lägga mig snart och orka upp imorgon. Låter som en plan...

True story.

4 kommentarer:

Svedski sa...

aaaah, det är alltså ett fenomen! Då kanske jag lättare kan genomleva mina sånna veckor, utan att de behöver sträckas ut och bli två, som nu.

Ell sa...

Ja, mig händer det iaf hela tiden, så jag antar att det börjar bli ett fenomen...
Det är inte smart! Man måste kämpa (säger hon som inte gick till skolan idag pga trötthet).

Svedski sa...

Alltså, hela min förra vecka var jag helt groggy. Jag sov så jävla lite på nätterna att jag var tvungen att sova på dagen och då visste jag knappt om det var huvudet eller fötterna som skulle vara neråt när jag vaknade. Och jag hade absolut ingen aning om det var vår eller höst heller!

För övrigt ska jag skriva under alla mina kommentarer med det ordet jag måste använda för att verifiera mig här, för de blir liksom riktiga ord!

//menducre

Ell sa...

Hahaa, gud, det låter inte kul alls! Men då är det svårt att komma tillbaka till vardagen kan jag tänka mig.

Hahaha, jo, de brukar göra så på cake wrecks med har jag märkt!