fredag 26 oktober 2007

Ell 1 - Sockret 0

Just det. De senaste veckorna har jag ju varit helt enormt sockerberoende, typ, så fort dagen har känts lite jobbig har jag käkat nåt onyttigt - varje dag i stort sett. Det blev ganska dyrt och jobbigt i längden, och förra veckan skulle jag ju vara snygg och vältränad inför Yippee Ki-Yay-castingen, så jag åt inget onyttigt alls under vardagarna (helger får man svulla på!), och det... tja, det var jobbigt i början men efter ett par dagar blev jag van vid att käka mackor eller bananer istället för godis.

Och det har hållit i sig! Jag har inte varit sugen på onyttigheter alls den här veckan, inte ens när jag bakade kladdkakor i onsdags (som är tills imorgon, alltså) så ville jag ha det. Fatta lätt det är att bli sockerberoende, och fatta lätt det är att bli av med det också. Det är typ galet. Men skönt.

Nu är jag sjuk vilket jag ju sa att jag inte skulle bli, så det blev ingen spökboll, vilket är skittrist, och jag har inte kunnat göra massa saker inför konventet. Men mina föräldrar är typ bäst, så de har lagat massa mat så att vi ska slippa göra det och förpackat den i fina former så vi bara behöver värma den i ugnen. Asbra. Och så ska de skjutsa mig till stan och hämta Chriss för de fattade ju att det var lite omöjligt för mig att åka och hämta henne själv nu.

Micket braa, som danskarna skulle sagt. "Dååligt" som Jonni och Sina skulle sagt. "Tycker", skulle jag svara då. Varför har vi sån skum slang? Ingen vet (speciellt den där "dååligt"-grejen är svår att förklara: hur får man folk att fatta att dåligt är bra, lix?).

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: