torsdag 1 november 2007

Halloween, in the death of the night, hear me scream

Halloween! :D Sen några år tillbaka (typ två) innebär det hyra skräckfilm med Chriss. Även om det oftast slutar med att bara jag tittar (om det är för att Chriss gömmer sig under täcket eller sover lämnar jag osagt). Dagens filmer var The Reaping och The number 23 - båda var bra, men inte så läskiga. Dåligt, kanske. Men Jim Carrey var fett snygg i den senare filmen, och bara det är ganska läskigt, så...

Dagen spenderades iaf med shopping och sen såg vi Stardust på bio (tredje gången för mig, hej nörd?). Den var nice. Och följande djupa samtal utspelade sig när vi läste Fredag och de hade lista de tio bäst klädda männen i Sverige:

Chriss: det är ju bara fula killar här!
Jag: Musse borde lätt vinna, egentligen.
Chriss [vänder sida för att få reda på vem som vann]: hahaha, Musse vann!

Need I say more? Det var uppenbart, typ min första tanke när jag läste att de hade en sån lista med. Mwahaha, jag är så bra ibland. Eller kanske inte, men vi låtsas som det.

Imorgon (eller ja, idag) börjar NaNo. :O Argh, det kommer bli spännande, antar jag. Ska se om jag lyckas komma igång, eller om vi fastnar framför TVn som vanligt. Det lutar åt det sistnämnda, men jag ska vara stark.

NU VILL JAG SOVA. GOD NATT.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Anonym sa...

You Are Beautiful!