onsdag 17 oktober 2007

"I've met bread smarter than you."

Trams ger mig ångest inför Norge! Trams är dum! Så nu sitter jag och letar upp information om att jobba och bo där för att lugna mig själv, och det funkar. Hädanefter är jag alltså den positiva glada fen och Trams är det negativa... ondskefulla trollet känns lite elakt, speciellt som det inte är sant... så okej, jag är en positiv glad och snygg halvalv och Trams är en knivgalen och smått negativ samt nymfomanisk drasnier. Eller vänta, nu tänker jag på några andra: vi skiter i det här.

Jag har varit DUKTIG idag för jag har plugga ordentligt till psykologiprovet vilket var helt onödigt eftersom vi ändå får ha anteckningarna och böckerna med oss. Sen har jag börjat skriva på en uppsats (jag skrev den för hand framför TVn för jag ville inte bli distraherad av datorn, yay me! *Klappa händerna*), och kollat vad mer jag har att göra. Jag är nöjd med mig själv, så jag förtjänar Disney Channel resten av kvällen.

För övrigt ligger jag i hårdträning hela veckan och ska inte äta godis alls. Vilket jag inte gjort på hur länge som helst, för jag äter alltid något onyttigt varje vecka, vilket hatar. Men inte nu. Vi ska se vad som händer på fredag. Kan man göra fullkornskladdkaka?

"Do you want to kiss me as much as I want to kiss you?"
"I'm surprised someone as smart as you even have to ask!"

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

Trams sa...

Ondskefullt troll var väl lite överdrivet? XP

Jag försöker också ligga i hårdträning efter förra veckan när jag åt väldigt, väldigt onyttigt... Det körde sig redan i måndags. >_< Fast jag skyllde på mensvärk och att choklad är enda botemedlet.

Ell sa...

Ja, jo, det var ju det jag kom på. X''D

Det är asjobbigt. Jag gick typ upp FYRA kilo när danskarna var här, för jag åt sjukt nyttigt och rörde mig nada. Inte bra. -_-
Mens är helt klart en godkänd anledning! Om det inte vore för att jag är benhård skulle jag också köpa massor av choklad...

Trams sa...

Vad jobbigt! Jag tror att jag tröståt hela förra veckan för det var så jävligt.
Jag brukar inte äta choklad när jag har mens men det var ovanligt illa den här gången. >_<

Ell sa...

Det är okej att göra så ibland tycker jag. Fast jag gör det jämt, så jag måste skärpa mig.
Jag kom på det, så jag förstod din smärta faktiskt! illa!