måndag 2 maj 2005

That's '70s show

Så, Jojje var här idag. Han följde med mig och Wombat när vi gick hem från skolan, och precis innan jag skulle gå sa han något i stil med 'Skulle jag komma hem till dig idag, eller?' (För vi hade sagt det på MSN dagen innan). Så jag sa väl ja, inte helt oväntat, även om jag inte ALLS tycker om att ha folk hemma hos mig. Vet aldrig vad jag ska göra. Då är det mycket enklare att vara hos andra.

Ja, ja. Min syster ockupperade köket, så vi flydde till mitt rum (Jag har inte ätit än... VRÅLHUNGRIG!). Och när vi kommer dit kommer jag på att jag inte orkade plocka undan alla min rena kläder imorse utan slängde dem på sängen. Där ligger alltså mina kläder... underkläder och grejer. Men ursäkta mig att jag tycker det är pinsamt! Iaf så kommenterade han det inte... men ändå.

Men det hände inget, då. Vi såg på TV. Från typ... kvart i tre tills ungefär kvart över fem. Eller om det var senare. Myste en del, försökte plugga lite SO. Inget hångel, även om ni säkert trodde det. Inte ens en kram när han gick.

Okej, kalla mig feg, men det är en av mina bästa kompisar det rör sig om! Det känns rätt så skumt att helt plötsligt vara inne i någon form av dating-stadie. När man inser vem det är egentligen är som ligger där bredvid en, och inte bara vet det, utan inser, så känns det ganska så skumt. Det är inte lätt att förklara det, men det KÄNNS på något sätt... konstigt.

I alla fall så drog han ju för typ en halvtimme sen. Eller om det var mer. Ingen kram, som sagt. Jag vågade inte, mina syskon var lite för närvarande för det. Och J typ... inte vet jag, men han vågar väl inte heller. Skumt, skumt, skumt är vad det är.

Men jag är nog kär. Eller nog och nog, jag är ju kär. Annars skulle jag väl inte tycka att det egentligen är rätt synd att han gick, eller att han borde komma tillbaka, typ nu? Jag tror inte riktigt det. Anser inte det. Bla, bla, bla, du vet vad jag menar, som Wombat säger (Och inte 'Bastudörr' i äkta Simon-anda!).

Ja, men nu kanske jag ska ta och sluta skriva här. Måste plugga SO sen ("Hejdå, vi ses typ imorgon. Jag måste plugga SO sen, du får förhöra mig. Logga in på MSN."). Och så ska jag väl försöka dra till Gråsvärdsmötet också. Eftersom jag är en sån fantastisk kompis (Och vill berätta aaaaallt ;).

Over and out.

Inga kommentarer: