fredag 6 maj 2005

Testikelbränning.

- En sista fråga: Finns det någon chans att vi blir ihop igen?

Nej, det finns inte en jävla chans i världen att jag blir ihop med dig igen, i alla fall inte om du frågar mig nu. Om du nu skulle vara så trög att du inte fattat det än!

För det första var det ju du som dumpade mig, så varför i helvete ska du gå och ångra dig två minuter efteråt? Att göra slut med någon är väl inte precis något man gör på impuls bara för att det just då känns som att "Nej, men vad fan? Tänk om man skulle ta och GÖRA SLUT?". Det är en sak som borde vara lite... vad heter det nu... genomtänkt!!!

För det andra så har jag så gott som börjat dejta J nu. Tror du på allvar att jag tänker ge upp det för att du går ner i lågstatus och tycker synd om dig själv? Ska jag ge upp någon som jag varit kär i, i flera år, för en jävla idiot som DUMPAR MIG? Spån, heter det. Stavas s-p-å-n.

För det tredje så orkar jag inte mer. Jag. Orkar. Inte. Mer. Ge upp då för fan, vi bråkar ju ändå bara. Det är därför det är en så bra anledning att uppge när folk frågar varför det tog slut. 'För vi bråkade bara.' Perfekt lögn. Inte ens en lögn, för det är ju sant.

- Får jag kyssa dig en sista gång?

Får jag karva ut dina inälvor med en sked och bränna upp dina testiklar? Du är så jääävla trög ditt fanskap, varför i helvete ska du FRÅGA om såna saker? Trög, trög, trög, trög, trög! Jag orkar inte mer, orkar inte, orkar inte, orkar inte!!!

ORKA.

Over and out.

Inga kommentarer: