torsdag 19 maj 2005

Annorlunda skoldag: Soaré

Jag skippade orienteringen igår. Är på väg att bli sjuk - typ feber - och jag har inte tid att vara sjuk förrän tidigast nästa vecka, så jag kom fram till att det sista jag skulle behöva just då var att springa runt i skogen och när det regnade. Och min mamma gick faktiskt med på det, vilket var lite oväntat!

Idag är det soarémöte. Vi har gjort några försök till att spela igenom den. Går väl halvbra. Vissa scener är så klockrena (typ Solskenspojkarna), andra är helt värdelösa (typ transan), men det löser sig väl. Och alla som kan måste komma och se på den - JAG har nämligen en av huvudrollerna!

Nu ska vi egentligen skriva manus till våra scener, men jag sitter här. Det är ändå Ebba som skriver och jag som håller med. Eller dissar, beror väl lite på vad jag känner för. :P Men just nu är alla repliker hyffsade, gäller bara att lära sig dem och se till att de låter bra... heja!

Vi har ungefär en timme på oss innan vi ska vara tillbaka, och då tror jag att vi ska kunna spela upp våra scener. Wow, det kommer ju gå bra? Värst är det för Johanna, som har flest scener, flest repliker, och dessutom en dans, som hon ska kunna inom femtio minuter. :P

Jag sitter inne på Skrattnet.com och läser på kategorin "Sex och samlevnad". Vissa saker är jävligt kul, andra är skittråkiga. Och anledningen till att jag började med att kolla där var för att jag skulle ha tag på skumma raggningsrepliker, och inget annat! :P

Sen är det TSS ikväll, också. Måste dit och sätta upp affischer. Om jag orkar kanske jag stannar där ett tag också, men jag kanske hittar på något "vettigare". Typ att läsa ut Angels and Demons. Jag har mindre än hundrafemtio sidor kvar nu, och det börjar kännas tungt att lägga ifrån sig den!

I alla fall, nu ska jag sluta sitta här och skriva skit, tror jag. Imorgon ska jag på teater. ^^ Och snart ska jag nog försöka agera lite själv, också! ;)

Over and out.

Inga kommentarer: