torsdag 11 juni 2009

This is Radio Nowhere. Is there anybody alive out there?

God Morgooooon Sverige! Här sitter jag och dricker kaffe framför datorn på ett SJ-tåg. Haha, jag vet, ett recept för katastrof, right? FEL. Det är en sådan där bra Arla-latte på typ burkflaska. Asbra. Och jag har försäkring! Det kändes väldigt vuxet att köpa den, men jag känner att jag förhåller mig hyffsat omoget till den...

SJ har uppenbarligen bestämt sig för att sätta in kontakter på tåget så man kan ladda sin notebook när man sitter där. Bra gjort? FEL. Jag visste inte om det förrän när jag gick på tåget, så jag har inte, vilket jag funderade på att göra, laddat upp med några avsnitt Macahan att se på vägen. Inte okej, SJ, inte okej. Fast skönt att kunna vara uppkopplad hela vägen till Chriss.

Nu blir det lite musikbloggande här känner jag. Jag sitter och lyssnar på Bruce, och för en gångs skull känner jag för att prata lite om det (ja, det är nog väldigt få inlägg innan det här som faktiskt handlar om musik). Anyway, sen Chriss åkte hem har jag lyssnat på Working on a dream-albumet konstant typ (utom när jag gymmade igår, det är bra, men inte pepp nog för gymmet), och det är verkligen stört bra. Outlaw Pete och The Wrestler kan jag lyssna på hur många gånger som helst, och till och med låtarna jag först tyckte var sådär, som typ Queen of the supermarket blir bara bättre med varje lyssning. Och när det är så händer det ibland att man inte vågar lyssna på de andra skivorna av rädsla att de inte är lika bra, men jag satte just igång med Magic och Radio Nowhere var pure awesomeness, så jag fattar inte vad jag oroade mig för.

På andra delar av internet stormar det märker jag nu dock. Jaja, man kan inte göra alla nöjda.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: