söndag 28 juni 2009

Landet

Nu har jag varit ute på landet i sen i fredags. Det är nice. Mamma och pappa hade sina kompisar här på fest igår, vilket var roligt, för de har roliga kompisar. Så det har varit en avkopplande helg. Och nu tänkte jag bjuda på ett inlägg med bilder från mitt landställe. :P


Det här är då själva huset och lilla huset till höger där jag och min syskon oftast sover. Det är väldigt fint och idylliskt som ni ser, rött hus med vita knutar liksom. Förut var det brunt och det var inte alls lika snygg.


Här vår altan. Här sitter man och äter och chillar, eller som jag gör just nu - bloggar. Solen går ner åt det här hållet, så det är sjukt fint att sitta och se ut över sjön (som ni fick en bild på för någon vecka sen) på kvällarna.


Här är vår andra uteplats, den ligger precis utanför köket och det som är nice med den är att vi har morgonsol där så det är perfekt för frukost. Vårt land är hyffsat optimalt på det sättet. ^^


Lilla stugan har en stor fin björk utanför sig. Jag har många fina minnen därifrån. Ligga uppe sent hela nätterna och spela pokémon tillsammans med min lågstadiebästis när jag var liten (ja, oj, det var jättesent då, klockan var säkert TVÅ på natten), eller ligga där och läsa ut Deathly Hallows med Chriss och Trams.


Jag klottrade i sängen när vi gjorde det. Det står fortfarande kvar, fast plankan tillägnad Humlesnurr har försvunnit, mystiskt nog.


Pappa har en hylla tillägnad sin idol, Göran Persson. Vi träffade honom och Anitra förra veckan, och mamma och pappa är övertygade om att jag satt och skämdes i baksätet. I didn't. Eller lite, för jag var osminkad och såg ut som skit. Men de var trevliga faktiskt.


Och där borta på andra sidan sjön i ett rött hus bor Göran. Gör han? A, det gör han! :D

Nu ska jag käka lunch, och sen ska jag läsa Harry Potter fem. Den är inte så dålig som jag minns den, vilket är bra. Antar att Sirius död förstörde den för mig, men nu har jag accepterat den och tycker mest han är dryg.

True story.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Träffade ni Göran? :O Coolt!

Anonym sa...

Nice att träffa Göran!

Julia sa...

Åhhh, minnen!!! Älska pokémon XD