onsdag 24 juni 2009

Armagoddamnmotherfuckinggeddon

Idag är jag så trött att jag dör tror jag. Jag var hemma hos Hanna och Expecto-planerade igår och kom hem en halvtimme innan jag skulle sova, men då var jag superpepp så det gick inte och jag somnade tolv. Sex timmars sömn plus att man jobbar fysiskt i åtta timmar är verkligen inte en bra kombo.

Men jag har chillat nu med massa bra bloggar (Cake Wrecks var nominerat i en "Roligaste blogg"-tävling så jag klickade fram ett gäng andra nominerade som verkade roliga, och många av dem är det!), och nu ska jag bara se Miss Marple resten av kvällen så jag är lite mindre farlig nu än förut. Jag gillar Miss Marple faktiskt, nästan mer än Poirot, för hon är inte lika dryg som han. Fast jag gillar ju dryghet. Ja just ja.

OCH JA! Igår körde vi på ett rådjur! Helt sjukt. Den flög säkert tjugo meter innan den försvann upp i skogen. Sen fick pappa till slut tag på en lat viltvårdare som vägrade leta upp den förrän vi hade gjort en officiell anmälan hos polisen och märkt ut stället där vi körden på den. Vilken mupp.

True story.

Inga kommentarer: