måndag 22 juni 2009

Lätta ditt samvete - donera en rubrik idag!

Jag kom på att jag nog inte förklarat min jobbsituation här ordentligt. För folk undrar hela tiden om den och så blir jag irriterad a'la Barney och typ "didn't your read my blog?" tills jag inser att jag har ju inte bloggat om det... anyway. The dealio är sådan att mitt vanliga jobb har sommarlov (jag hoppas på att kunna fortsätta i höst, men vi får se), så tills vidare jobbar jag med pappa. Vilket går bra, jag ska i stort sett bli ansvarig för att måla ett helt hus endera dagen, så jag klagar inte.

Det är skönt med nice väder också! Jag kommer ju mestadels jobba utomhus, så då vill man ju ha det varmt. Vi träffade min syssling tidigare idag, hon äger en lakritsaffär så träffade kanske är fel ord då vi gick in dit för att pappa vill köpa lite lakrits, men hon blev i alla fall väldigt avundsjuk på det och sa att det enda hon kunde jobba ute med var att tvätta fönstret, och det tröttnade man ju på i längden. Gud vad det här stycket blev weird. Tanken var att jag dels skulle få fram det faktum att tack vare min syssling (som är ascool, btw, hon har Polgara-hår!) har jag kunnat köpa godis för första gången på aslänge. Röd lakrits! Typ som gele, fast utan gelatin. Yay!

En annan nice grej med vädret är att man kan strunta i sin springtur och cykla och ta ett bad istället, och ändå ha rört på sig. Jag gillar verkligen sommaren. Det är fan min årstid.

True story.

Inga kommentarer: