måndag 1 juni 2009

Niiiiiiiiiiiice


Strömmen kom tillbaka runt halv två igårnatt, vilket var nice, men internet fungerar fortfarande inte så just nu sitter jag med Acksälls mobila bredband och skriver. Jag hoppas det kommer tillbaka snart dock, för en familj klarar sig inte på två mobila bredband.

Jag har haft en oerhört nice morgon faktiskt, som ni kan se på bilden. Jag cyklade bort till Skavlöten, vilket tar ungefär en kvart-tjugo minuter och badade. Niiice. Det var skönt i vattnet och på land. Sen torkade jag i solen och cyklade hem. Helt perfekt. Badade igår också lite impulsigt när jag var och hämtade min syster där (både hon och min bror spenderade hela dagen där typ, jag själv var hemma i trädgården och läste vilket också var nice), så nu har jag badat två gånger mer utomhus i Sverige än vad jag gjorde förra året. Woho!

Annars ska jag jobba ikväll, hade jag inte gjort det är det möjligt att jag beachat omkring längre. Egentligen är jag inget fan av att ligga och pressa på beachen, men har man en bra bok och badar mer än man pressar så är nice också. Jag tror man måste komma in i det där med att ligga stilla och sola när man är liten, och jag var väldigt hyperaktiv då så det hände liksom inte. :P

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: