torsdag 12 februari 2009

Twilight Zone

Idag gick jag upp så tidigt att Trams och Mamma kände sig tvungna att mobba mig för det. "Är du vaken nu?" "Får jag verkligen SMS av Ell? Det känns troligare att jag drömmer det". Hmpf. Bara för att jag inte haft anledning att gå upp (*ryser*) halv åtta tidigare i år, betyder det inte att jag inte kan det. Hmpf.

Sen när jag haft körlektion sådär absurt tidigt som var motivationen till detta tidiga uppgående (09.15! Vem kan ens tänka då!?) åkte jag till Telia och fixade abonnemang. Trots att jag jobbat som telefonförsäljare har jag inte haft något sådant innan (efter som alla abonnemang som funnits hittills har sugit när ens enda telefonutgift varit 99 kronor till gratis SMS), men nu har Telia ett som passar mig löjligt bra. Men det kändes som lite vuxenpoäng på det där, sååå...

...jag gick hem, surfade in på www.vuxenpoang.com för att kolla hur jag låg till. De upplyste mig om att min mentala ålder är 14,5. In your face alla som säger att jag är en mental femåring! Eller jag menar, hmpf. Så jag testade min fjortispoäng istället. 13,5% fjortis var jag, vilket nog mest har att göra med att jag personifierar min mobil så mycket. Vet inte hur jag ska tolka de här resultaten.

Jag skjuter nog upp det här med att bli vuxen till någon annan dag. Trots att jag ibland kör bil utan jacka på mig.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Trams sa...

Ell, du är en mental femåring vad du än försöker intala dig själv. XD

Zackrisson sa...

Jag fick deprimerande 22,5 år. Jag är gammal. :(