tisdag 17 februari 2009

The Mentalist ikväll! ^^

He's a triple hot, hottieFör de som har missat det börjar serien "The Mentalist" på TV3 idag som handlar om ett före detta TV-medium som numera hjälper polisen och är så bra på att paya attention, att folk tror han är synsk (ja, Trams, det låter som Psych!), och det är då väldigt snygga Simon Baker som spelar honom.

Men gillar vi honom bara för att han är snygg? Nej, såhär berättar han om sin familj: "Vi gör utflykter i vår miljövänliga bil och alla våra julklappar var inslagna i tidingspapper för vi är en medveten familj." Mmm. Det är ju få saker som är sexigare än miljömedvetna män, liksom.

Jag är fett peppad inför The Mentalist, men självklart är det hockey på TV, så jag måste titta på min systers rum med den dåliga adapternskiten som tar emot signaler från boxen där nere. Min bror, idioten, betalar typ 249 kronor i månaden för massa betalsportkanaler, så är hockey kan man glömma att sitta här. Suck.

That's enough of that shit.

In other news... så är det betydligt slöare på anmälningsfronten idag. Ska nog göra lite reklam på biblioteket nästa gång jag är där.

1 kommentar:

Anonym sa...

Han är så otroligt snygg och at han är miljömedveten gör det 100 gånger så bra. Heta miljömedvetna män in my heart.