lördag 21 februari 2009

Melodifestivalen 090221

Keep on rocking that hat, Abe!Okej, var det här den sämsta melodifestivalen ever, eller? Introt? BORING. Låtarna? BORING. Petra Mede? BORING Det enda bra var att det handlade om 80-talet på den där historialektionen. 80-talet var det bästa årtiondet. Jag önskar att jag varit äldre då.

Men allvarligt. Klänningen i första låten? OMG. Kan vara det fulaste jag sett. Andra låten var okej, röstade till och med på dem bara för att slippa EMD. Seriöst. De såg så fjantiga ut så jag dog. Man ska inte ha såna hattar om man inte har ett manligt skägg a'la Abe här. De två med skägg såg ut som gamla gubbar (och inte den bra sorten som jag tänder på), och han utan? BABYFACE #1. Låten var väl okej, men HERREGUD det vägde inte upp det.

BWO ska inte göra ballader (BORING), och var alla låtar (utom möjligen den där svenska) tvungna att vara sådär galet tråkiga och intetsägande? Allvarligt.

Nej, sorry, men det här var nog den tråkigaste omgången någonsin. Oh Em Gee som alla tjejer säger i High School-filmerna.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer till hundrafemtioelva procent! Melodifestivalen blir sämre och sämre... och skulle gjort mycket för att få vara ung på åttiotalet!

Ell sa...

Det var så bra förra året! Nu är det bara bajs.

Jag med. Seriöst. Allt var fantastiskt då. Håret. Kläderna. Musiken. Åttiotalet var the fucking shit.