torsdag 19 februari 2009

RAAARGH (så låter isbjörnar)

Argh, mitt liv alltså. Jag har en grej som går framåt just nu, och det är körkortet, och helt plötsligt har det börjat gå bakåt också. Känns ju helt fantastiskt. Om jag måste skjuta upp min jäkla uppkörning känns det nästan mer värt att skita i hela alltet och fokusera på att få något skitjobb så att jag åtminstone får lite pengar, men det känns ju inte heller som det allra roligaste.

Äsch, vi vet hur jag är. Jag kommer antagligen vägra skjuta upp uppkörningen, och failar jag kommer jag fortsätta i alla fall. Jag är så tråkigt förutsägbar ibland.

Jag är sur på WWF också. De blev skitsura när jag inte skickade in svar på deras brev fort nog, men nu har jag gjort det för länge sen men de har fortfarande inte skickat någon isbjörn. Nu behöver jag ingen isbjörn för att stödja dem, för jag gillar dem ändå, men lovar de att man ska få en isbjörn borde de ju skicka en! Jag skulle må bra av en isbjörn.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Chriss sa...

Skit i din körlärare! De säger alltid att man inte är tillräckligt bra på det ena eller det andra. Kör hemma varje dag fram till uppkörningen så är jag övertygad om att du kommer klara det! <3

Anonym sa...

fika's on me tomorrow. du behöver det bättre än jag!