fredag 14 november 2008

I've taken shitload of drugs

Man känner sig alltid lika välkommen när man är på väg in i rummet, dörren öppnas, och där står Trams som vrålar "MEN VAD FAN!" så fort hon får syn på en. Jag är dock förlåtande, hon har haft en ganska dålig dag, och nu har jag något att skratta åt.

Två dåliga dagar i rad, inte okej. Igår tappade jag en av mina älskade tumvantar, de var skitsnyggt mörkblå och matchade min Ravenclaw-halsduk perfekt. Ser ni stickade mörkblå tumvantar på JC i år får ni gärna köpa ett par till mig i julklapp. Fick dock hjälp av en trevlig kille när jag återvände för att leta efter dem, han förstod mitt lidande till skillnad från alla andra. ("I would be so mad if I lost my gloves! No, you bought them at home, that's even worse!") Idag gic jag hem med huvudvärk vid tre.

Annars måste jag tipsa om det fantastiska spelet "SuperObama World" - SuperMario fast med Obama! YES, you should gå och spela det nu med en gång. Vårt internet är lite för segt för det, men det var roligt ändå. Jag tror jag dödade Sarah Palin liksom.

That's enough of that shit.

Note to self: Skriv NaNo, din jävla mupp!

Inga kommentarer: