torsdag 27 november 2008

Clintan luktar pesto

Kopierat från Fefo:

"Året var 1632 fast 386 år senare, och det var strax efter slaget vid Lützen, fast vi befinner oss i Cricklewood, London egentligen.

Rummet låg i kaos. Döda soldater låg i drivor överallt, eller åtminstone deras kläder, och kanske var de inte döda heller, eller bara lite trötta, och en av dem hade slutligen vaknat till liv för att ge dem en hederlig begravning. Eller iaf få bort allt från golvet.

Inne i kylskåpet var scenen en mindre western, det hade varit en shoot-out mellan couscous-wrapsen och potatisen, och den senare hade dött och förblöd nu sakta till döds. Eller kanske var den bruna vätska som tagit över kylskåpet sådant som potatisar gav ifrån sig när de dog, vem visste?

Tillsammans med Clintan, eller snarare en disktrasa med Dirty Harry-motiv på, gav sig den modiga undertecknad på detta kaos. All världens potatis motarbetade henne uppenbart då den tomma chipspåsen i en sista dödsryckning lyckades kräkas chips på hela golvet. Det där skulle vara ett uppdrag för den undertecknade och dammsugaren sen (vars namn har flytt mig, men det står på den).

Efter flera timmars fight med golvet, posten och kylen återstod bara en snabb dammsugning och sedan kunde vår hjälte lugnt sjunka ner i sin säng, lyssna på Nickelback, och äta nyttig yoghurt och k-special till middag. Men vad är detta?

:O

Dammsugaren är borta!

SERIÖST, VEM GÖMMER EN DAMMSUGARE!?"

Fett drygt. Har fortfarande inte hittat den. I och för sig var det nog en fyrtio minuter sen jag letade sist, men fortfarnade. Jag tröståt yoghurt och k-special som jag köpte förut, har inte käkat yoghurt sen vi flyttade hit så det smakade gudomligt gott helt enkelt.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: