fredag 7 november 2008

Inget trams!

Trams, den charmerande kvinnan jag bor med, har tre lägen har jag kommit fram till. Antingen hatar hon mig, som nu, eller så skrattar hon åt mig, som hon gjorde innan hon började hata mig, eller så tycker hon att jag är cp, som förut idag när jag förklarade varför jag hade olikfärgade strumpor på mig (här tyckte jag att jag hade en skitlogisk förklaring, men nej, så var det visste inte).

Varför bor jag med den här människan egentligen? Hon uppskattar mig verkligen inte. Hon kommer göra det om några tusen ord, mark my words.

Men NaNo går bra för mig iaf! Körde fast lite förut, men gav mig ut på en springtur och kom tillbaka med lösningen på mina problem, min plot, tja, allt. Jag är jäkligt nöjd med min historia måste jag säga, och jag hoppas jag fortsätter såhär och inte fuckar upp allt typ. Det vore typiskt mig, typ.

Gårdagens teamleader (som för övrigt utnämnde min giraffväska till "best bag of Concern" - han är väldigt fascinerad av den) tyckte för övrigt att jag jobbat så bra den här veckan att jag förtjänade en bonus, så jag fick åka till Cambridge idag istället för att jobba i Leather Lane igen. Cambridge var nice, man jobbar typ bara fem timmar men får betalt för resa dit och tillbaka så det är schysst. Och det var lätt att stanna folk, vilket är motsatsen till Leather Lane typ. Så idag var mycket nice, plus att det är alltid sweet att höra att man är bra liksom. :D

Fast jag kanske ska återvända till NaNo. Har fortfarande inte nått dagens tio tusen ord och borde ju ändå gå och lägga mig runt tolv så jag inte är helt död imorgon igen. Trams kanske slutar tramsa snart också...

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Zackrisson sa...

Visste lite att det skulle uppstå cp-konflikter mellan dig och Trams, ni har ju en tendens att... vara intressanta.
Och varför Animal Planet när man kan ha Monkey Business live i hemmet? ;P