fredag 24 augusti 2007

Two worlds collide, rival nations...

Jag kom på ett nytt flashigt sätt att kombinera Word och Paint för att göra egna bakgrunder. Yay!Dagen började jättebra när jag flashade mina kunskaper om Nutida konst genom att vara den enda i klassen som visste vad ASCII-konst var för något, och den fortsatta genom att vara bra, visserligen förstod ingen av oss i Kultursektorn poängen med Staden och framtiden, men vi fick tillbringa en trevlig tid på en gräsmatta utanför skolan i solan, så jag klagar inte allt för mycket.

Sen var vi tvungna att välja danskar och mitt humör sjönk drastiskt. Inte nog med att jag hela tiden varit kritisk till resan, danskarna bekräftade just mina farhågor genom att ha typ fyra intressen: dans, musik, bollsport och djur. En av dem skiljde sig mot mängden och gillade "svenske piger" - det blev slagsmål om honom och Sina vann.

Såg ni om nåt av de fyra intressena råkade vara sci-fi, Harry Potter eller kanske Star Wars? Nej, och jag har raknat ut att det är för att de inte har det som intresse! Vilket innebär två problem; 1) hur ska jag kunna umgås med dem, och 2) hur sjutton ska jag kunna visa en normal människa mitt rum? Jag är väldigt tveksam till om det kommer gå.

Trams påstår dock att om jag tvingar dansken att se Star Wars och inte går på krogen med resten av klassen kommer den komma hem som en mycket visare person. Må så vara, men vad ska jag göra under tiden? Längta till Chriss? Tja, det låter iofs som en plan.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: