onsdag 22 augusti 2007

"They didn't even ask me any questions."

Jag fattar inte att jag lyckats bli sjuk! Det är tredje skoldagen, andra med lektioner, och jag mår så dåligt att jag inte kommer orka iväg! Det här är sämst, varför måste trean inledas så värdelöst!? Nu när jag har en snygg kalender och allt, då måste jag stanna hemma! Och just idag, när fyra nya ämnen introduceras!? Det är ju inte friskt (och nuu märkte jag vilken dålig ordvits det där blev...)!

Fett arg. Det enda jag kan göra är ju att titta på Vänner och Lizzie McGuire liksom, ska nog göra lite frukost och ta med upp på rummet först. Men åh, jag blir så irriterad, jag vill inte vara sjuk nu. Vi har första lektionen i Litteratur och litteraturhistoria idag, och det har vi med en av våra bästa lärare och ååhh, jag vill gå på det. Hur ofta vill man gå på lektionerna!? Dessutom har jag missat både psyklogi och filosofi a:s första lektioner, vilket är drygt för de (iaf psykologin) har jag sett fram emot att få läsa sen jag började gymnasiet! Lyckligtvis har vi de lektionerna igen imorgon, men Litteraturhistoria läser vi bara en gång i veckan. ARG, är vad jag är.

En bra grej är iaf att Allan hoppade på mig i matsalen och berättade att jag klarat g i historia a, men att han inte visste vilket slutbetyg det blev (vilket dock inte är lika viktigt iofs). Jag tvivlar på att mina arbeten (framför allt inte Bruce Willis-arbetet) räcker till mer än VG, men man kan alltid hoppas.

That's enough of that shit.

Gårdagens >_<
För första gången ångrade jag att jag inte går typ Författarprogrammet där man läser Filmkunskap för vilken film fick någon lycklig klass titta på igår i matsalen? Star Wars: A New Hope, såklart! Vi skulle dricka vatten när introt plötsligt drar igång och jag får panik, typ. Sen dök den där läraren som ser så nördig ut upp och frågade "lyssnar ni på Star Wars?" och upplyste mig om vilken film det var: jag och Z smet in och tittade på de första fem minutrarna eller nåt.
Det borde vara olagligt att se Star Wars utan mig.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Usch, vad jobbigt att bli sjuk när man VILL gå till skolan! :/ Höjden av osmidighet!

Och yay, bra att du klarat G! Hoppas du får VG, i alla fall! :D

Mäh, vad taskigt av dem att se på Star Wars UTAN dig! :O

Li sa...

JAG VILL SE STAR WARS. Jag har abstinens så jag dör.

Ell sa...

Vi får titta! :O