onsdag 15 augusti 2007

Ge mig... en kaka!

Jag måste berätta om kakorna också, fast ni ska läsa och kommentera min dikt, period typ.

Det är såhär att pappa handlar färg och grejer i en yrkesbutik som heter Alcro, och där får man gratis kaffe (ur den beryktade kaffemaskinen!) och kakor, vilket såklart gör en väldigt glad. Dock har det varit så att de gånger vi varit där (fem gånger) nu när jag jobbat för honom har det suttit såna här stora, muskliga målare vid bordet där kakorna står och tittat på tecknad film, typ. Och vem vågar gå fram och ta en kaka då? Inte jag iaf.

Och idag var sista dagen jag skulle jobba för pappa (så nu slipper jag det där gudsförgätna garaget, thank God!), så jag tänkte att nu måste jag ju få min kaka. Men ack, det satt läskiga män vid bordet även denna dag och jag tänkte att nu kommer jag vara ledsen hela dagen. Hur skulle detta sluta?

Jo, det slutade jättelyckligt eftersom de lämnade butiken innan jag och pappa var klara, så jag kunde lätt glida fram och sno åt mig en sån där god chokladkaka med pärlsocker på, medan pappa registrerade varorna vi köpt. Yay, liksom! :D

Nu har jag dessutom köpt två Subs till imorgon när jag åker till Trams och så ska jag bara packa lite ikväll sen blir allt nog bra. Heja heja!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: