onsdag 3 december 2008

"What the frell is going on here?"

Mkt bra dag. Mkt shopping. Köpt ny jacka, stövlar (ordentliga vinterstövlar, I do need that, you know!), ny väska (did not need that, men den var fin), och återigen smink för över 300 kronor. Jag vet inte vad som hänt på sminkfronten, men jag har flippat ur.

Vet ni vad det bästa är? Jag hade totally råd med allt det där. Shit, det var ett halvår sen jag slutade få studiebidrag och tjäna pengar, men jag har fortfarande inte vant mig vid att kunna köpa saker jag vill ha för pengarna. Och inte typ, saker jag behöver. Okej, jag ska köpa julklappar, men jag har råd med det, OCH det här, och jag har förhoppningsvis lite pengar kvar att fika upp hemma i Sverige.

Plus att Trams är på mycket bättre humör nu än hon varit de senaste dagarna. Which is because some frelling idiot robbed her. Anyway, we har återställt väska, plnbok and essential stuff like that, så dagen är bättre.

Och så har vi sett Farscape, hehhee. Farscape är en mycket bra sci-fi-serie som Trams tjatat om i ett år typ. Den är win av tre anledningar: 1) den fantastiska kemin mellan Ben Browder och Clauida Black (we'd switch sides for her!), 2) alla bad guysen, som är de bästa bad guysen jag sett på TV (och, med undantag för Pilot (se bilden) är de mina favoritkaraktärer on the show. Now that's says something about it, don't you think?), 3) ordet 'frell' som är en utomjordisk variant av 'fuck' (testa att säga FRRRRRELLING nästa gång du vill säga FUCKING och du förstår vad jag menar). Dessutom är den producerad av Jim Henson Company, which means det är snygg muppet action, och den är inspelad i Australien, which means det finns ingen amerikansk censur på alla sjuka sexanspelningar. Farscape, mina damer och herrar, är win.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: