onsdag 20 september 2006

I'll stay with you

Idag under matten inträffade en katastrof: min grisgraf försvann! Och då menar jag försvann i ordets rätta bemärkelse, den gick inte att hitta! Jag menar, en graf kan ju inte bara försvinna sådär, eller?

För er som inte förstår är historien enkel: Martin ritade en jättegullig gris åt mig på min miniräknare, som kommer fram om man väljer program "gris". Problemet var bara att när vi lekte med miniräknarna under lektionen så var det helt plötsligt ett streck rätt igenom grisen! Vilket var så upprörande att jag försökte göra något åt det, men när jag ändrat lite grejer så... försvann den! Poff, bara!

Den hände katastrofen kunde jag såklart inte bara låta passera, utan jag var tvungen att klaga lite inför Zackrid och en annan kille i vår klass (Totte. Han hälsade på mig igår: "jag tror inte vi har hälsat på varandra, men jag heter Totte"). De förstod inte riktigt situationen först, så jag fick förklara lite ("min pojkvän har ritat en gris på min miniräknare, men nu hittade jag den inte!" - "hur kunde han göra det!?" - "han hade tråkigt på sina mattelektioner så han lärde sig alla skumma funktioner som finns"), och sen klagade jag vidare. När jag klar med det - eller så klar som jag nu kan bli med en klagoramsa - frågade Totte "vad har du för pojkvän, då?".

Och nu är det inte så att jag tycker att utfrågandet om folks eventuella pojk/flickvänner är något konstigt i sig, men just formuleringen - "vad har du för pojkvän, då?" - var så mysko! Men istället för att skratta åt honom svarade jag helt enkelt att jag hade "en naturnörd från Uppsala", fast sen ändrade jag det till "biolog" - för att vara snäll mot Martin. Vidare blev ju frågan "hur gammal är han", och sen slängde Zackrid ur sig ett "jag har aldrig träffat honom, men han verkar vara helt galen!". "Trivs du med din galna pojkvän, då?" undrade Totte, och jag behöver väl inte skriva ner mitt svar, va? :P

Hursomhelst passade Zackrid på att dra något skämt om att tjejer bara gillar galna killar - antagligen från Chappelle's Show - och Totte höll, ganska upprört, med honom: "ja, jag fattar inte, alla tjejer vill bara ha galna killar!". Jag skrattade lite åt dem, framför allt som han verkade så besviken över att jag var singel - egokick till mig, in-your-face till honom. :P När jag nämnde det för Martin senare var hans kommentar bara "det är väl alla killar? Utom jag, då". Mer egokick till mig, alltså.

Vilket förresten kunde behöva, för schampoot jag använt ett par gånger fuckade upp mitt hår helt! Det blev fett, hårbotten kliade, och det såg ut som att jag varit och lajvat i typ en vecka och börjat med att tupera håret: iuck. Var tvungen att ta en dusch mitt på dagen, trots att jag tänkte vänta till imorgon, för mitt hår gav mig sån ångest. Det gjorde inte precis saken bättre att jag hade en halvtaskig outfit och hur mycket finnar som helst - vissa dagar är man bara ful helt enkelt.

Det som var bra med det var att jag inte bröt ihop eller nåt som jag gör ibland när allt går emot mig, jag brydde mig knappt. "Ok, jag ser för jävlig ut, that sucks, nu går vi till skolan och har matte". Om det har att göra med att jag vet att folk nog tycker om mig ändå eller om jag helt enkelt bara hade en bra självförtroende-dag och kunde se pbjektivt på saken vet jag inte, men när jag fått på mig min jacka så var outfiten inte heller lika trist längre - läderjacka is the shit, helt enkelt.

That's enough of that shit.

Dagens <3
Förlåt att jag tjatar, men I luuuuv Animal Planet! Jag menar, jag visste att jag älskade djur, men att det var såhär illa, och att det fanns så mycket söta djur, det hade jag inte en aning om! Tasmanian devils (och deras ungar...! Imorgon blir det typ ett helt program med dem! :D), bilbies (som heter kaninpunggrävlingar på svenska o_O), koalor (Steve Irwin älskar dem, det går inte ett avsnitt av Crocodile Hunter Diaries utan att de är med), rutpytonorm (världens vackraste orm, no doubt, de heter carpet python på engelska eftersom deras mönster inspirerat orientaliska mattor), och grävlingar (om ni aldrig sett en grävlingsunge så tycker jag så synd om er!) är bara några av de djur som jag helt plötsligt fått upp ögonen för, de är underbara! Och sen har vi alla vanliga djur, katter, hundar och sånt, och I surrender! <3

Dagens -_-
Att Blogspot tog bort mitt inlägg så jag fick skriva om det. DÖ!

Dagens XD
Min mamma försökte förklara hur man dresserar hundar, hon hade sett det på TV:
"Och sen ska man slänga kopplet bredvid dem, för då fattar de att nu är husse förbannad, och då är det bäst att jag gör som han säger, för han slänger koppel på mig. Hjälp, hundombudsmannen, hjälp, han slänger koppel!"

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ska jag försöka skriva en kommentar här bara för att visa att blogspot inte kan besegra mig! XP
Kan inte du och Chriss börja skriva era bloggar på ett ställe där de inte tar bort mina kommentarer?

Anyway, så hade jag egentligen inget att säga, jag ville ju bara visa att jag är bättre än blogspot. XP
Sorry, jag är inte riktigt frisk eller nåt.
Föresten köpte jag och mamma en skinnjacka åt oss två idag! Den är jätte snygg! :D

Ell sa...

Alltså, Trams, du måste vara den grundaste människan jag känner. XD

Men cooolt, jag vill ha! Har du några bilder? ^^

Svedski sa...

Eeh, tror du skrivit fel på ett ställe? "framför allt som han verkade så besviken över att jag var singel"

Och jag vill också ha en häftig graf! Jag vet att man kan göra blommor...

Ell sa...

Nej, inget fel där? o_O

Mwahahhaa, min graf äger! :D

Anonym sa...

Jag är jätte djup så det så! XP

http://i10.tinypic.com/4h1vf4g.jpg :p

Jag hade föresten ett marsvin som hette Totte då jag var yngre. XP

Ell sa...

SHIT VAD HET!!!! :O Snygg... hatt också! :D

Haha, vad coolt! ^^

Anonym sa...

Jag vet! :p Jag älskar den och hatten. :p

Jupp jupp! ^^