söndag 10 september 2006

But I need a break and I want to be a paperback writer

Jag fick byta klass.

Jag fick veta det i torsdags, men har inte orkat blogga sen dess, och då hade jag dessutom mest en massa ångest och det hade nog inte varit så kul att läsa om. Jag vet inte om det var för att jag skulle sluta, men de sista veckorna var klassen faktiskt helt okej, och ämnen var inte alls så tråkiga som jag trodde att de skulle vara. Resultat: jag började tvivla.

Så innerst inne hoppades jag, lite grann, att jag inte skulle få byta. Jag sa inte det till någon, för jag hade inte orkat ha några samtal om det, utan kämpade på så gott jag kunde för att få igenom bytet (jag kan vara jäkligt envis när jag vill, men det kanske ni visste?): mamma ringde rektorn, jag mailade, SYVen tjatade, jag engagerade lärare, och så vidare. Mig säger man inte nej till ostraffat, skulle man kunna säga (eftersom det var rektorns första reaktion: fet-nej!).

I vilket fall som helst, jag fick veta att jag skulle byta och visste inte riktigt om det var bra eller dåligt. Visserligen var det mer ämnen jag vill läsa, det är Zackrid, mer humor, och allmänt roligare, men ändå. Min megasovmorgon på tisdagar försvann helt för att ge rum åt en tyskalektion, och detsamma gällde min inte-lika-långa sovmorgon på fredagar. Kanske inte sådär jätteroligt, och just då visste jag inte alls om jag ville det: det var trots allt inte ens säkert att jag och Zackrid skulle hamna i samma klass.

Sen kom jag till skolan dagen därpå och Zackrid ville såklart veta vilken klass jag hamnat i. Hade ingen aning eftersom jag inte hittat kuvertet från SYV vid det laget, och Z får då för sig att springa till sin handledare och be henne smöra för rektorn så att jag hamnar rätt. Tyvärr kunde inte jag följa med, eftersom jag hade lektion, så han skuttade iväg för sig själv. Senare fick jag veta att läraren inte hunnit till rektorn, men att han faktiskt sagt det till henne. :P

Efter lektionen fick jag i alla fall kuvertet och öppnade det: bara för att upptäcka att jag hamnat i Zackrids klass! Då försvann typ alla tvivel, och jag insåg direkt att det var precis såhär jag ville ha det. Sprang såklart iväg till matsalen för att hitta Z och delge honom den glada nyheten, och sen blev jag presenterad för en av killarna i hans klass... och det slog mig att det finns killar där! Jag kan umgås med killar igen, och bara det gör det ju värt det!

Och nu är den här bloggen fruktansvärt dåligt skriven för jag har noll inspiration och planerar seriöst att lägga mig och glo på 6 timmar med Steve Irving-dokumentärer. Allt för att få känslan av att jag har ett liv utanför datorn (dvs, TV, hurra!). Och dessutom kan jag äta choklad om jag inte har något bättre för mig, och vara glad att jag inte dött av en rocka (rest in pieces).

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Nellie är i Stockholm! Så vi ska träffas någon dag, och det tycker jag verkar trevligt! ^^

Dagens >_<
Jag är antingen sjuk eller så har jag bara huvudvärk hela tiden. Sådär liten, irriterande huvudvärk. Dö.

Dagens (8)
Det är antingen Europa brinner med Anders F Rönnblom för den äger, eller Paperback writer med The Beatles, så därför säger jag väl Johnossis Man must dance!

Inga kommentarer: