lördag 28 november 2015

Confessions

Bildkälla: https://nerdist.com/
Hanna hade hittat någon rolig grej där man ska erkänna fem saker på bloggen man aldrig erkänt här förut. Lät kul, så why not?

  1. Jag har blivit något av en städhitler på senare år och blir verkligen tokig om det är stökigt i min lägenhet, eller om jag av någon anledning inte hinner städa den en gång i veckan. Egentligen är det här väl en bra egenskap men jag känner liksom ingen annan som verkar bry sig om städning så det känns som att jag är ett freak. Dessutom känns det som ett svek mot mitt forna jag: bråkade jag verkligen med pappa genom hela min tonårstid för att bli precis som honom så fort jag blev vuxen?

  2. Jag HATAR verkligen bara fötter with a passion. Det faktum att jag numera kan gå barfota om jag har leggings (som måste vara uppkavlade till åtminstone halva vaden, annars går det inte) är typ ett stort steg för mig. Finns ingenting jag hatar mer än när folk har långa jeans/byxor/leggings och sen bara fötter. Det är det enda jag kan tänka på i den där scenen i Return of the King när Aragorn hallucinerar om Arwen. Jag lovar att du inte ens tänkt på att han är barfota där, men det är han. Och det förstör hela scenen för mig. Det här inkluderar även allt som visar bara tår men typ inget annat. Nej, det var inte kul att ha gips för mig!!!

  3. Letar verkligen hela tiden efter "bevis" på min bisexualitet för känner mig som värsta fakern. Har fan aldrig ens kysst en tjej? Även om jag själv vet vad jag attraheras av känns det ändå som att jag egentligen är straight och bara låtsas, fastän jag egentligen tror att det är mkt vanligare tvärtom (dvs att man ignorerar sina känslor för tjejer pga lättare med känslor för killar, pga samhället). Sjukt drygt. :(

  4. Min favoritmat är veggieburgare. Jag har genom åren försökt påstå att många maträtter är min favorit, men jag äter fan veggiburgare varje fredag och ibland ytterligare en gång i veckan om jag och Trams går på Max innan bion. Det måste vara min favorit.

  5. Jag har stickat två Ravenclawhalsdukar i mitt liv men är ändå inte nöjd. Någon gång ska jag sticka den perfekta Ravenclawhalsduken.
Funderade på om #5 skulle vara att det tagit mig typ tre dagar eller nåt att komma på fem grejer, men ehh, det vore så tråkigt ... det blir en liten bonus!

True story.

Inga kommentarer: