måndag 2 mars 2015

Februari i bilder

Ska också börja göra bildinlägg som Hanna och Chriss gör, för de är häftiga och jag vill vara lika cool som dem. Jag tog 178 bilder under februari vilket är lite väl många, men så gjorde jag en 30 dagar lång utmaning på tumblr som krävde många fula selfies och dylikt så jag skyller på det. Det sägs att om man vill veta vad som är viktigt i en människas liv så ska man kolla på vad hen fotar, och jag kan säga att 90% av mina bilder är selfies och marsvinsbilder. Make of that what you will.


Jag och Chriss var supervuxna och gjorde vår egen broccolipsoppa. Öht var vi sjukt duktiga på att planera och laga mat den här månaden, det är som att vi äntligen blivit vuxna eller nåt.


 Jag hade en fett mysig lässtund med Nori och Bofur.


Jag tog sjuuukt mycket träningsselfies. Bland annat den här, vid sjön Trekanten.


Gjorde tappra försök att återuppliva min gamla fredagsmuffinstradition. För det mesta går det bra.


Chriss hade ett viktigt möte över Skype så jag satt på mitt köksgolv i en och en halv timme och försökte att inte vara ivägen. För att få tiden att gå tog jag selfies.


Började älskade smoothies efter att ha varit med i en grön smoothie-utmaning i början av månaden. Det här är min favorit: en banan, en selleristjälk, ett äpple, och 2 dl (egentligen 1 cup) apelsinjuice. A-m-a-z-i-n-g.


Jag hittade en ny favoritoutfit.


Chriss och jag övade på att vara ninjas innan vi såg Whiplash på bio.


Chriss och jag spårade ur. Som vanligt.


Det var Oscarsgalan och vi satt uppe hela natten, som sig bör. Trams levde upp till sitt namn och vägrade vara med på bild.


Chriss och jag hade diverse Sasuke-relaterade kriser och hanterade dem Asa-style.


Vi var uppe tidigt och gick på bokrean. Jag fick hem en trevlig skörd böcker.


Jag fyllde år och Chriss var en amazing vän och gav mig frukost på sängen. Det bästa som finns!


Nori gömde sig i min scarf och var jättegullig.


Eftersom jag fyllde år fick jag fina presenter. Väskan fick jag av mig själv, magneterna och kepsen från Chriss och Trams.


Sen firade jag med min familj dagen efter genom att gå på fancy restaurang. Dock blev det lite överskuggat av fucking Arne Weise som var på samma restaurang och firade sin 85-årsdag. Tvivlar på att Arne fick en R2-D2-timer så vi vet väl alla vem som hade det bästa firandet egentligen.

Chriss har ju, efter ett halvår, flyttat tillbaka till Skåne, men det har jag tyvärr ingen bra bild på. Eller ja, om man inte räknar med ...

Matachi timing out

True story.

2 kommentarer:

Li sa...

Okej, nu kommenterar jag efter en evighet fast att jag följt den här bloggen jättelänge. (Jag är Fellrendión på Mugglis, det här är min nya användare här) Jag måste bara säga att ditt hår är F.A.B.U.L.O.U.S! *_* Inte för att vara en härmis (eller det kanske jag är då? :P) men jag har tänkt skaffa sånt hår själv för att det är så fint. :O

Ell sa...

NEJMENÅÅÅH tack. :D Vad glad jag blir. Jag älskar mitt hår, så jag blir alltid glad när andra gillar det. :D
Hahaha, go for it!! Du kommer säkert göra det till din egen stil även om du härmar mig, så det lär bli awesome. ˆˆ Du måste visa en bild om du gör det!