fredag 13 mars 2015

Det går så bra att jag nästan blir paranoid

Idag har varit en bra dag. Faktum är att det har varit en bra vecka, något jag som inte alls förutsåg innan. I söndags, efter att Hanna åkt härifrån och jag lämnat en av de roligaste helger på länge bakom mig (ska iofs inte snacka skit: helgerna innan var ju alltifrån Oscarsgalan till att fira min födelsedag så de innehöll en del nice grejer) blev jag på mkt konstigt humör och visste inte vad jag skulle göra med mig själv. Insåg att jag behövde göra någonting, så jag åkte hem till mina föräldrar. Eftersom jag skulle låna deras bil och åka till Västerås på måndagen var det ett smart drag, för det gav mig sovmorgon. En sovmorgon som jag spenderade med att ligga i sängen i sjukt fint vårväder som smet in genom ett öppet fönster och fågelsång som bakgrundsmusik. Låter jättepretto, men det var inte vad jag förväntade mig en måndagsmorgon liksom.

Och jag har äntligen kommit igång med mitt exjobb på riktigt den här veckan. Jag har liksom varit mer produktiv den här veckan än resten av året sammanlagt, och det är faktiskt bara jävligt skönt att ha någonting att göra. Förra veckan kände jag mest "neeej, vill inte göra saker, vill ligga hemma och dricka smoothies och glo på Ninja Warrior", men nu, den här veckan, har jag bara känt mig astaggad. Jag planerade vad jag skulle göra varje dag den här veckan i måndags, och till min förvåning har jag faktiskt hållit mig till planen. Who would have thought?


För er som håller koll på Sasuke hipsters-bloggen kanske ni vet att det pågått en tävling i Sasuke där man kunde hitta på sina egna hinder och skicka in. Idag hade de en livesändning där de visade upp några av de inskickade bidragen, och självklart satt Chriss och jag och tittade på det och chattade på Skype. Det bästa med att älska ett japanskt TV-program är att om de sänder någonting nio på kvällen så är det mitt på dagen här. Inget stanna uppe hela natten a'la Oscarsgalan här inte. Jag chattade också med lite andra Sasuke-nördar på Sasuke maniac-forumet, och några av dem hade tvingats gå upp 6.30 för att kunna titta. SUCKERS. Eller, snarare we're not living in America, but we're not sorry ...

Kul var det iaf, trots att vi inte förstod särskilt mycket. Chriss skrev ett inlägg om våra favorithinder man fick se i avsnittet, och vi är bara lite bittra över att mitt jättebra obstacle Motherfucking Cliffhanger inte kom med (och ja, jag skickade verkligen in det, igår kväll när vi hade tittat på Ninja Warrior SE och var lite väl höga på ninjor). Man kan inte få allt.

Hur kunde den INTE visas upp? Den är amazing.
Sen var jag ute och sprang, vilka varit fantastiskt jävla nice den senaste veckan för det har varit massa plusgrader och sol. Varje dag! Även de gånger jag vaknat till grå himmel och regn har vädret styrt upp sig lagom tills att jag ska ut och springa, vilket fan är motsatt till hur det varit resten av veckan. Typ som att hela världen vill att jag ska ha en bra vecka.

När jag kom hem fick jag ännu mer goda nyheter: min novell Elise, som jag skickade in till Svenska Spöken-antologin, har gått vidare till typ "andra uttagningen". Även om den inte kommer med i antologin så kommer jag iaf få tillbaka den med kommentarer och kritik, vilket ju är kul. Känns extra bra eftersom det var den första novell jag skrev på fuck knows hur många år. ^^ Resten av bidragen som "gått vidare" (HAHAHAHAHAHA pun not intended men fantastisk) hittar ni här.

Jag behövde verkligen en sån här vecka. Ikväll hade jag tänkt att jag inte ska titta på Sasuke utan ta reda på vad som hänt på Netflix den senaste månaden. Har inte riktigt kommit mig för att utnyttja det sedan Sasuke kom in i mitt liv. Ooops, liksom.

Hoppas era liv också är awesome. ;) I alla fall ibland!

True story.

Inga kommentarer: