onsdag 6 januari 2010

"Thanks for what?"

Jag har två långa skoldagar framför mig. Vanligtvis har jag en heldag i veckan, torsdagar (åh, torsdagar, I'm gonna get you some day...), men nu har de klumpat in två heldagar på varandra efter två veckors ledighet, följt av tre dagars ledighet till. Jag vet inte vilket geni som kom på det.

Så vad gör jag? Går jag och lägger mig i tid? Pfft! Efter gårdagens strömavbrott (se mina aggressiva tweets från igår) somnade jag fyra, och vaknade tolv. Tror någon att jag kommer kunna somna i tid efter ha vänt på dygnet såhär?

Jag tvivlar själv.

Så vad gör jag åt saken? Går jag och lägger mig och hoppas på att jag ska kunna somna? Följer principen om att vila är bättre än ingenting?

Tillåt mig småle.

Jag ser Doctor Who. Och jag planerar inte att sluta, för jag fick just ner säsong 4. Jag säger inte att jag tänker se igenom den inatt, men jag tänker åtminstone se julspecialen. Och kanske mer. We'll see.

Varför?

Som jag ser det kan jag göra två saker: gå och lägga mig i tid, gå upp, gå till skolan, komma hem, osv. För att säga som Doctorn: "You could stay here and fill your life with work and food and sleep, or you could go, uh... anywhere." Jag kan förstås inte gå anywhere, för jag har ingen TARDIS (sad face), men jag kan fan stanna uppe hela natten och se Doctor Who och gå runt och vara sur och trött hela dagen imorgon, för då vet man i alla fall att man lever.

Jag är helt medveten om att det här är idiotiskt, så det behöver ni inte påpeka. Men det känns som att jag bara måste göra det.

True story.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Allt skulle bli så mycket enklare med en TARDIS ._.

Ell sa...

Men eller hur!