torsdag 7 januari 2010

Still wouldn't say no to a TARDIS though

Maybe I like Ten a little.
Min dumma idé att inte gå att lägga sig i tid? Inte en dum idé alls. Efter att ha fuckat upp mina sovvanor rejält under lovet och antagligen sovit för mycket så vaknade jag jättepigg och utvilad efter fem timmars sömn. Och jag har fortsatt vara pigg hela dagen! Jag har inte bara pluggat ordentligt, jag har till och med varit och gymmat och allting. Dessutom har det kommit ikapp mig nu, så jag kommer säkert kunna somna ikväll.

Från och med nu ska jag lyssna på allt Doctorn säger. Always do what the Doctor orders, heter det ju.

Min syster är inte lika smart. Hon dygnade inatt, och började skolan idag. Det skulle inte ha stört mig så mycket om det inte vore för att hon lät hysteriskt mycket inatt och väckte mig minst en gång i timmen med sitt högljudda prat/skrik. Och hon hade inte ens sin kompis här: de pratade i telefon! Insane. Nu sover hon dock. När hon kom hem sa hon att hon inte fick sova innan nio för att då skulle hon aldrig kunna somna ikväll, vilket jag och min bror garvade som fan åt. Stackaren har aldrig dygnat innan och har ingen aning om vad det innebär. Hon har sovit sen fyra nu. XD

Nu ser jag säsong 4 av Doctor Who som jag fick ner igår. Jag gillar Donna faktiskt! Och Martha nu när hon kom tillbaka. Mhmm, Doctor Who. Imorgon kväll då jävlar blir det Doctor Who-party med mig själv!

True story.

4 kommentarer:

Svedski sa...

Den är helt jävla underbar den serien! Du måste se Torchwood också! Mycket, mycket mörkare men riktigt bra!

Jag saknar the Doctor, har inte sett honom på några månader nu, men nu har det ju tydligen kommit ett till avsnitt som jag planerar att se när jag åker upp till Jörgen nästa vecka! :D

//abreagra

Ell sa...

Nej, jag tycker inte Torchwood är särskilt bra. Jag såg första säsongen som typ var okej, men andra säsongen handlade alltså för mycket om Gwen och Jack och då tappade jag sugen. Ska jag se någon spin-off blir det nog Sarah Jane Adventures, jag tänkte se den när jag är klar med säsong 4.

Ja, julspecialen och nyårsspecialen kom ju nu! Med nya doktorn. Ska bli nice att se!

Svedski sa...

Men tredje säsongen är ju bara fem avsnitt, som utspelar sig under fem dagar... Men men, Torchwood fick mig verkligen att inse hur känslig rent emotionell jag är, jag mådde jättedåligt och hade jättedåligt samvete mot Jörgen när Gwen hade ångest över sin otrohet, det kändes som om jag varit otrogen mot Jörgen och det tog typ tio minuter för mig att neutralisera mina känslor igen. Helt stört.

Ja, shit, jag måste nästan kolla några avsnitt innan, jag är helt inne i Torchwoods mörkare världsbild just nu, har nästan glömt att doctor who är lite "gulligare" :P

//ingene

Ell sa...

Men jag har inte sett hela säsong 2 ens. :P Och jag har läst vad som händer i säsong tre, det är INTE något jag vill se.
Haha, det är illa! Men du är inte lika jobbig som Gwen är i alla fall!

Haha, titta på Blink så kan du säkert vänja in dig igen. ;)