söndag 10 januari 2010

The Sarah Jane Adventures

Eftersom jag såg klart julspecialen 2009 av Doctor Who igår och alltså inte har något mer att se (okej, nästan hela den gamla serien iofs, men jag orkar inte ta tag i det just nu) har jag äntligen tagit mig tid att se The Sarah Jane adventures. And I'm loving it. Sarah Jane är awesome, och de tre ungarna som hjälper henne är inte ens jobbiga (speciellt inte Luke!). Det borde vara mer K9 med bara!

Man tycker ju att jag borde blogga om mitt exciting liv som... ja, mig själv, men tyvärr händer inget överdrivet spännande. Det här är dock inte ett problem, för jag trivs ganska bra med att inte göra någonting (STILL wouldn't say no to a trip on the TARDIS though), men det blir ju trist att blogga om.

Jag kan blogga om min nya bild förstås. Fast det finns inte så mycket att säga mer än att jag har en ny bild på mig och att jag är fett trött på att jag blivit total ofotogen. Förr i tiden blev jag alltid skitsnygg på bilder, men den förmågan har jag helt förlorat. SUCK.

För några dagar sen var jag på biblioteket för att låna böcker, jag gick dit letandes efter något av Agatha Christie, men hittade inget (om Doctorn säger att de läser Agatha Christie om fem miljarder år tänker inte jag vara sämre), men först hittade jag inget (hur ska jag veta att det finns en separat hylla för deckare?) så jag tog en Meg Cabot-bok och en bok från hon som skrev Djävulen bär Prada. Sen var jag på väg att plocka ut det mesta seriösa ur hyllan jag kunde hitta bara för att det kändes som en så fruktansvärt pinsam bokkombination att låna av Arga Ove (som jag inte lånat böcker av på fem år eller nåt, han ska inte få tro att jag förfallit!). Det kändes lite omoget (men till slut hittade jag en Agatha Christie-bok att lägga överst på högen lite demonstrativt).

Det roliga är att i Alla var där så ääälskar huvudpersonen harlequinböcker och skämdes asmycket för det innan hon kom ut, och alla tycker såklart att hon är jättelöjlig pga det. Hon är till och med med i en speciell bokklubb enbart för det syftet där ingen av de andra tjejerna vågat gå ut med sitt intresse. Efter min lilla eskapad i biblioteket känner jag nästan igen mig. Varför ska det vara så pinsamt att läsa vissa böcker? Eller snarare, varför tror jag att folk bryr sig om vad jag läser? (Oh, I know! För att jag dömer folk efter vad de läser! Oerhört moget.)

Nej, nu ska jag se på lite mer TSJA, innan jag sover. Imorgon måste jag plugga hela dagen, GUD så roligt och spännande.

True story.

4 kommentarer:

Johanna sa...

SJA <3

I somras såg jag inspelningen av en scen i säsong tre! :D
Det var riktigt coolt. :3

Ell sa...

Jag älskar den serien! <3

Du är officiellt AWESOME! När var hur? Berätta!

Johanna sa...

I somras! Vi var och tågluffade i Storbrittanien! :D
När vi var i Cardiff så åkte vi en turistbuss och åkte förbi där de spelade in! :)
Min kompis såg Luke, jag såg en kille som stod PRECIS bredvid, för han hade afro! XD
Och de kollade upp på bussen, antagligen för att en annan kompis har blått hår! XD

Vi åkte hela runturen runt och sprang tillbaka för att fortsätta titta. Tyvärr hade alla man kände igen försvunnit därifrån då. Men vi kunde se lite av en annan scen. :3

Ell sa...

Åååhh, men gud vad coolt ändå!!! Jag måste åka till Cardiff någon gång, någon av serierna måste man väl kunna se spelas in där liksom!