onsdag 13 januari 2010

From Raxacoricofallapatorius with love


Mitt liv just nu består av att plugga till morgondagens kemiprov (BYE BYE KEMI A, I won't miss you!!!) och titta på Doctor Who eller spin-offs. Chockerande nog är det här inte en bra kombination. Jag antar att det hade kunnat vara det om jag gjort som man ska och belönat mig själv med ett avsnitt av valfri serie när jag pluggat duktigt, men det gör jag inte.

Istället sitter jag och googlar runt för att ta reda på varför de kalciumbaserade raxacoricofallapatorianerna (nej, jag behöver inte googla det där längre, jag kan det) exploderar vid kontakt med vinäger, aka ättiksyra (som jag råkar läsa om i mitt kemipluggande). Jag har spenderat liiite för länge med att ta reda på varför det är såhär, och det värsta är att jag hittar inga svar på det! Någon som vet?

Jo, jag borde nog pluggat medan jag skrev det här. Och medan jag gjorde den fina bilder i Paint. Men är det något jag lärtmig av The Sims så är det att all work and no play leder till kriser. Vilket jag vill undvika.

Jaja, skaffa ett liv. I know. At least I'm having fun, biatches!

True story.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Visst känner man sig stolt när man kan stava Raxacoricofallapatorius?

För övrigt har jag aldrig funderat på det, Doctor sägar att det är så, och därför är det så. Men nu blev jag VÄLDIGT nyfiken... Så du får gärna berätta om du hittar ett svar på det! :D

Trams sa...

Äsch, skaffa sig ett liv är nog överskattat! XD

Ell sa...

Johanna: Ja, fruktansvärt! Jag är besviken på att jag inte fick använda det på mitt prov...

Så tänkte jag med! Jag bara "äh, säger Doctorn det så...", men nu hittar jag ingenting om det. Mkt weird. Ska forska vidare!

Trams: Det har du nog rätt i. XP