torsdag 21 januari 2010

ReasonstotravelbyTARDIS #4

Jag har saknat dagsljuset insåg jag idag när jag var iväg en sväng till skolan (jag orkade inte gå på föreläsningarna, men jag tvingade mig iaf till uppropet). Dagsljuset är min vän, men nu har det blivit väldigt lite av den varan på senaste tiden. Jag tror jag behöver lite ljusterapi, eller jag vet inte, VÅR kanske. Jag är faktiskt inte trött på kylan och snön, utan enbart på allt jävla mörker. Wohoo.

Sen höll jag på att lacka ur som fan när jag satte mig på tåget och någon där (det är smockfullt på morgonen) verkade ha kedjerökt hela vägen till stationen med tanke på hur mycket rök det luktade. Jag blir tokig på alla jävla rökare som förpestar mitt personliga space. Men neeej, så får man inte säga FÖR RÖKARE ÄR OCKSÅ människor och folk måste sluuuta tjata på dem för de har minsann rätt att röka var fan de vill och om det regnar så kan alla andra flytta sig ur busskuren för det är viktigare att de får sin dagliga dos cancer än att man är snäll mot sina medmänniskor.

Vad rökare inte fattar är att det är skillnad på människor och idioter, och de som inte fattar att man inte förpestar sina medmänniskors luftrum alltid faller in i den senare kategorin (det gäller all sorts luftpest: brudar med för mycket parfym, äckel som inte duschat på två veckor, och folk med dålig andedräkt som sitter en millimeter ifrån en).

OCH FOLK MED GIGANTISKA JACKOR hatar jag också. ARRGGHHH. "Ja, men vadå, du har ju din väska på sätet bredvid dig" säger de människorna, men tänker aldrig längre än att folk som har väskan bredvid sig lätt kan plocka upp den i knät, TILL SKILLNAD från idioterna med gigantiska dunjackor som tar upp minst ett och ett halvt säte. Och är det killar så skrevar de alltid med benen så mycket att man inte kan låta bli att undra om det är en sexuell invit eller om de bara är väldigt oroliga för familjejuvelerna.

Jag skulle kunna fortsätta, men vi kan väl helt enkelt konstatera att jag gillar inte att åka kollektivt ibland. Allt jävla folk gör det verkligen helt omöjligt att få en trevlig upplevelse ibland. Damn it, vad skulle jag inte göra för en TARDIS?

True story.

Inga kommentarer: