torsdag 14 januari 2010

Tell me, what exactly is the function of a rubber duck?

Idag sov jag jättelänge - hela tre timmar! När jag äntligen lyckades somna så vaknade jag dessutom en halvtimme senare efter en helt vidrig mardröm. Jag vaknade av att jag kväckte "hjälp" på riktigt, eftersom jag höll skrek det i min dröm. Sen gick jag upp och hade kemiprov, anar ni vilket humör jag är på? Provet gick inte så bra heller, jag satt nästan tiden ut, vilket inte alls är bra för när jag kan ett prov då skriver jag fort som fan och går tidigt.

Sen kom jag hem och tog ett bad. Så jävla skönt var det. Jag gillar bad, men jag har insett att jag saknar en väldigt viktig del av bad: badankor. Vi har förstås de två coolingarna på bilden, men de tillhör min bror och min syster (något som gjort mig ledsen i tolv år nu), och jag har ingen egen badanka. Om jag flyttar hemifrån kommer det här ju onekligen bli ett problem, eftersom alla badrum bör utrustas med en gummianka.

Nu lyssnar jag på trock - time lord rock (HAH, trodde ni att jag skulle skriva ett helt blogginlägg utan Doctor Who? Silly you...). Dreaner har pratat om det i ett par år, men jag har aldrig orkat lyssna på det. Det är onekligen bra i alla fall, fast det kanske bara är det här bandet, jag vet inte riktigt.

True story.

Pssst... Hanna, Elin, Matilda! Jag har skrivit första inläggetmatbloggen, och jag utmanar er att fortsätta!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Chameloen Circuit är bäst! <3

Ell sa...

Jaaaa, de är asbra verkligen! :D :D