måndag 28 september 2009

No work for you!


Idag är jag sjuk, så jag tänkte blogga lite om vad som hänt i mitt liv. Jag har varit sjuk sen i fredags så när jag varit hemma har jag inte orkat blogga, och sen har jag haft massa mer eller mindre spännande saker för mig. Det är inte varje dag jag dressar upp som Batman (ja, notera min nya fina bild!) utan det var för att gänget skulle ha Batman-kväll. Vi såg Batman från 1966 (den är lika störd... jag menar bra, varje gång!), och Return of the Joker (som var riktigt bra), och sen började vi kolla på Batman Begins, men den dog typ rätt fort, så det blev inget. Bore snore. Jag tror jag ska ha Batman-maraton och se den och Dark Knight på rad någon dag.

Alla andra var som ni ser utklädda till villains. Utom Martin förstås, han var Robin men det fick jag inte med på någon bra bild. Fast det är väl han lika glad för i alla fall, så det spelar nog ingen roll.

Sen i torsdags ringde mitt gamla jobb helt spontant och frågade om jag kunde börja jobba där. Of course I could. Jag skulle egentligen jobba första dagen idag, men eftersom jag är sjuk blev det inte så. Men jag ska jobba imorgon och på onsdag så det blir bra. Jag tror jag kan fixa att jag jobba tre dagar i veckan och plugga om jag bara strukturerar min tid ordentligt. Och det kan jag nog. Och kan jag det kan jag antagligen flytta hemifrån, och det vore awesome.

Jag trodde jag hade mer att blogga om, men det hade jag visst inte. Hmm. Nu ska jag vänta i typ en kvart på att min brors nya säng kommer (han har sovit på soffan i typ en månad för han var så trött på den gamla), och sen ska jag titta på lite Doctor Who. Nice nice.

True story.

3 kommentarer:

hanna sa...

kan du inte mejla bilden på harley och joker till mig? :P

Svedski sa...

Doctor who is the shit! Har bara ett avsnitt kvar som jag inte sett:(

Ell sa...

Hanna: Klart jag kan

Svedski: OJ, jag hade ingen aning om att du gillade det!