onsdag 9 september 2009

Tillbaka till gymmet

Hatar matte just nu. Hatar matte d.

Jag vägde mig igår. Sist jag vägde mig var i juni när jag tränade, och sen dess har jag gått ner tre kilo. YAY, HURRA............... ELLER EJ. Då tränade jag regelbundet och åt nyttigt... sen kom sommaren. Jag har tränat ytterst oregelbundet. Några halvhjärtade försök till att springa som alla dött ut. Och ätit... ehh... jag vill nog inte prata om hur mycket onyttig skit jag ätit den senaste veckan. Det är rätt absurt (speciellt i jämförelse med hur lite onyttiga saker jag äter vanligtvis).

Jag har alltså inte hittat en mirakelkur som gör att man kan slapap och gå ner i vikt. Jag har bara råkat ut för vad muskler väger mer än fett innebär i praktiken. Att om man inte tränar går man ner. Jag har alltså MINST gått ner tre kilo muskler. Men jag är nästan övertygad om att jag gått upp ett eller två kilo fett de senaste veckorna (helt ärligt - det märks). Vilket gör att jag säkert ligger på minus fyra-fem kilo muskler.

Fy faaaan vad skitkul det ska bli att börja träna upp det igen. Bläää. Varför händer det här varenda sommar? Jag är inte ens en sån som tränar för att bli snygg till beach -09 eller vad det nu är för år, jag gillar att vara vältränad. Men sen kommer sommaren, gymmet tar uppehåll, och sen ligger man där, utslagen i en soffa och hinkar fanta och käkar halloumi. Vilket är nice. Men fan inte i längden...

True story.

2 kommentarer:

Trams sa...

Jag försöker att göra mitt bästa att inte tänka på min vikt. >_< Jag har inte tränat sen april... Och egentligen är det inte min vikt som är vad jag stör mig på. Det är det att jag inte har någon kondis och är så svag! Jag måste helt klart försöka börja göra något åt det.

Ell sa...

Precis så känner jag med. Jag är inte så överdrivet nojig om min vikt, förutom som ett mått på vad som händer med kroppen (tränar asmycket och går upp två kilo = bra, då vet jag att jag fått muskler)... men jag menar, det här är LÖJLIGT just nu. Jag har ingen kondition alls längre.